TFF Malatya Bölgesi Futbolcu Avında

Malatya Futbolunun Bölge Futbolunun Gelişmesi adına TFF Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan

Malatya Futbolunun Bölge Futbolunun Gelişmesi adına TFF  Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan,Bölge Antrenörü Furkan Soylu,TFF Malatya Bölge Sorumlusu Ergün Eserdi hafta sonu U 15 -U 17 Amatör Futbol müsabakalarını Birlikte takip ettik,Konu her zaman olduğu gibi Futbol 6 Şubat Depreminden sonra İlimizde yapılan spor müsabakaları yaklaşık 1 yıl yapılmadı,Bununla birlikte spor tesislerinin depremde zarar görmesi sonucu özellikle gençleriniz psikolojik olarak büyük bir çöküntü içerisine girdi.
Bu Yıl özellikle Spor klüpleri spor faaliyetlerini imkanlar ışığında gençlerimize sahip çıkıyor. Özellikle TFF Bu Konuyla ilgili büyük bir çalışma yapıyor.
Bu konuya ilgili,TFF Malatya Bölge Müdürlüğü Bölge Antrenörü Furkan Soylu ve Ergün Eserdi  
ile yaptığım röportaj'da;
2024 Yılı Uefa Regions Cup organizasyonu dahilinde yapılacak olan turnuvada Büyükler  Amatör Milli takım karmamızı oluşturmak adına müsabakaları izlemeye başladık .
TFF Malatya Bölge Müdürlüğü olarak bölgemizde bulunan 6 ilde ( Malatya, Kahramanmaraş , Elazığ, Adıyaman,Tunceli , Şanlıurfa) Bal ,Süper Amatör ,1. ve 2 . Amatör müsabakalarını izleyerek statüye uygun olan ve performansı yüksek olan oyuncularımızı belirlemeye çalışacağız. 
Ayrıca tüm alt yaş kategorilerini de takip ederken önümüzdeki yıl 14 yaş grubu bölge karması çalışmalarına da şimdiden başladık. Tüm oyuncularımıza başarılar dilerken emeği geçen antrenörlerimize de sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Bakmadan Geçme