Tesettür Scrubs Ürünleri

Sağlık kurumlarında çalışan tesettürlü hemşire, doktor gibi insanların, mesai saatlerinde rahat etmesine imkan sağlayan ürünler üretilir.

Sağlık kurumlarında çalışan tesettürlü hemşire, doktor gibi insanların, mesai saatlerinde rahat etmesine imkan sağlayan ürünler üretilir. Scrubs ürünleri de bunlardan biri olarak uzun boy, uzun kol ve yapışmayan kesimi ile tesettürlü kadınlara rahat ettirir. Kol ve bacakların açık bırakılmayacak biçimde oluşturulduğu bu giyim tarzı, tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Yeşil, beyaz, mavi gibi standart renk seçeneklerinin yanı sıra, daha renkli ve desenli scrubs modellerine rastlamak mümkündür. 
Birbirinden Şık ve Kaliteli Tesettür Scrubs Ürünleri
Tesettür scrubs ürünleri, midi boy tunik ve bol kesim pantolondan oluşur. Takım şeklinde satın alınabildiği gibi, ürünleri tek parça halinde almak da mümkündür. Tekli seriye sahip olan ürünler, desenli ve desensiz olarak ikiye ayrılır. İş yaşamında şık ve enerjik bir görünüm sunan desenli ürünler, kadınların tarzını yansıtmasına yardımcı olur.
Nefes alan, esnek ve yumuşacık kumaştan elde edilen scrubs ürünleri, tesettürlü kadınların hareketlerini kısıtlamaz. Üstelik ne kadar yoğun şartlarda çalışılırsa çalışılsın, terleme, sıcaklama gibi çeşitli sorunların önüne geçer. Yumuşacık yapısı ile kadınların üzerinde yokmuş hissi vererek gün boyu keyifli ve konforlu çalışmayı mümkün kılar. 
Tesettür scrubs ürünleri çekme yapmayan kaliteli kumaşıyla da beğeni kazanır. Mesai saatleri boyunca kadınların üzerinde olan ve sık sık kirlenen bu ürünler, istenilen ayarda yıkanabilir. Bu yıkama sonucunda üstün kaliteli kumaşı, rengi ve desenleri hiçbir şekilde kaybolmayarak alınan ilk günkü gibi durur. Bu durum ise, uzun ömürlü kullanım sunarak kadınların bütçesini korur. 
Tesettür Scrubs Ürünleriyle Mesai Saatlerinde Üstün Konfor
Farklı uzunluklara sahip olan tesettür scrubs ürünleri, iş yerinde özgürce hareket edebilmeyi kolaylaştırır. Gündelik yaşamda giyilen kıyafetleri yansıtan bu formalar, çalışma hayatında da şıklığından ödün vermek istemeyenlere hitap eder. Zengin renk ve desen seçeneği ile tasarlandığı için ten rengine veya tarzına uygun scrubs kıyafet arayanların beklentisini karşılar. Söz konusu ürünlerden hem tek renk hem de desenli olmak üzere en az 2 tane sipariş verilerek dönüşümlü olarak kullanılabilir. Scrubs giyim ürünlerine uygun şal ya da başörtüsü de rahatlıkla bulunarak iş hayatında dahi tarzdan ödün verilmez. 

Detaylı bilgi için: https://www.medikaldolap.com/

Bakmadan Geçme