TDP Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ABYB'yi ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ve beraberindeki heyet Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ve beraberindeki heyet Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Başkan özbulut, parti olarak halkın içinde bulunduklarını, halkın gündemini, sıkıntılarını ve beklentilerini en iyi bilen partilerden biri olduklarını ifade etti.
 (TDP) Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut. ‘’Türkiye Değişim Partisi olarak, yanlışlığın ve haksızlığında karşısında duracağız ve ülkemizin sorunlarını siyasi parti farkı gözetmeden saygıyla sevgiyle çözeceğiz. TDP Malatya İl Başkanımız Ali Karakuş ve tüm teşkilatlarımız ile sıkı bir çalışma temposuna girmiş bulunuyoruz ’’diye belirtti.
‘’2023 seçimleri Türkiye için yeni bir devrim olacak ifadelerine yer veren Başkan özbulut, ‘’Bizler TDP olarak her zaman yenilikten, değişiklikten, halktan yanayız. İşte bizi diğer partilerden ayıran en yegane özelliğimiz de bu. TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve tüm teşkilatlarımız ile ,Her gittiğimiz yerde sevgiyle muhabbetle karşılaştık. 2023 seçimlerine tüm TDP olarak hazırız. 2023 seçimlerinin hem Malatya  hem de Türkiye için bambaşka şekilleneceğine inanıyoruz’’dedi. 
Seçim hazırlıklarıyla ilgili bilgilerde veren Özbulut, Türkiye Değişim Partisi olarak toplumun her kesimiyle görüştüklerini söyledi.
Ziyarette konuşan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı memnuniyetini ifade ederek, Dernek bünyesindeki  yayın organları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   
 “Partilerin Türkiye’nin meselelerine sahip çıkmaları gerçekten çok önemli bir husus ve adımdır. Bizde bu adımları önemsiyoruz. Tüm partilerde olduğu gibi TDP ’nin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Basın olarak tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek  istiyorum. Çıktığınız bu yolda size ve ekibinize başarılar dilerim” dedi.
 

Bakmadan Geçme