• Haberler
  • Spor
  • Sportif Direktör Koçak: 'Hedeflerimiz var'

Sportif Direktör Koçak: 'Hedeflerimiz var'

Hekimhan Girmnanaspor Kulubü Sportif Direktörü Ramazan Koçak, Bal liginde kalıcı olmaya kararlı olduklarını ve Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini açıkladı.

Hekimhan Girmnanaspor Kulubü Sportif Direktörü Ramazan Koçak, Bal liginde kalıcı olmaya kararlı olduklarını ve Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini açıkladı.
Malatya Cadde Gazetesine verdiği demeçte Koçak, “Yıllardır futbola hizmet ediyorum. 17 senedir Hekimhan Girmanaspor’a yılmadan yıkılmadan tüm zorluklara rağmen hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim. Bal Ligi hedefimiz bu sezon gerçekleşti. Bal liginde asansör takım olmayacağımızı ve tüm gücümüz ile 3.lig için çabalayacağımızı belirtmek isterim. Bunun içinde ciddi destekler şart.”  Dedi.
Malatya’da Amatör futbola gereken desteklerin verilmesi gerektiğine inandığını belirten Koçak, “ Kendi çabalarımız ve kıymetli iş insanlarımız akabinde belediyemizin destekleri ile takımımızı istediğimiz hedefe getirmiş bulunuyoruz. Tüm futbolcularımıza başkanımıza ve tüm yönetime çok teşekkür ediyorum özverili çalışkanlıklarından ötürü. Şimdi daha çok kenetlenme zamanı Hekimhan ilçemiz için. Bu güzide kulübümüzü Bal Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğimize canı gönülden inanmaktayım. Hekimhanlı iş insanlarımızın yaklaşımları bizleri fevkalede sevindirmektedir. İş İnsanlarımızın desteklerini sürdüreceklerine inanmaktayım. “ şeklinde konuştu.
Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’ın takımı sahiplenmesi gerektiğinide dile getiren Kulüp sportif direktörü Ramazan Koçak, “ Belediye Başkanımızın destek sözleri bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Bu kulüp Malatya futbolseverlerindir. Hekimhan Belediye Başkanımız Mehmet Şerif Yıldırımın takıma yardım konusunu bizzat basın yoluyla ve bizlere bildirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ve biliyoruz ki başkanımız her daim Hekimhan Girmanaspor’un yanında ve olmaya devam edecektir. “ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme