Sosyal Medya Dolandırıcıları

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun sosyal medya hesabını çalan dolandırıcılar şimdi de Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu adına sosyal medya hesabı açtı.

Dolandırıcılar hesapları ele geçirip sahte banka dekontu paylaşan dolandırıcılar, “Ben yatırım yaptım kazandım, sen de kazabilirsin” diyor. Paylaşılan banka dekontlarında ise yüklü miktarda paralar gösteriliyor. Bu sayede binlerce lira toplanıyor ve mağduriyetler yaratılıyor.

Instagram dolandırıcıları bukez de Malatya Siyasetinin önemli isimlerine yöneldi. 

İlk olarak Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun sosyal medya hesabını çalan dolandırıcılar şimdi de Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu adına sosyal medya hesabı açtı. 

Bu şahıslar ile ilgili Arapgir Savcılığına başvuruda bulunduklarını belirten Başkan Cömertoğlu,” Sosyal medya hesabımız kimliği bilinmeyen kişiler tarafından ele geçirildi. Konu ile ilgili Savcılığa bildirimde bulunduk. Benim ve kurumum adına çeşitli taleplerde bulunmuşlar. Vatandaşlarımızdan bu mesajlara itibar etmemelerini rica ediyoruz.” dedi. 

Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ise adına sahte sosyal medya hesabı açıldığını belirterek," Adıma açılan sahte hesaptan pandemi parası yatırılacağı bilgisi verip Iban ve TC kimlik numarası istenmekte. Şahıs hakkında hukuki işlemlerimizi başlatmış olup tüm vatandşlarımızı bu tür dolandırıcılık tuzaklarına karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme