Silahlı Saldırı Aydınlatıldı: Malatya Polisi Şüpheliyi Yakaladı
Evine gittiği sırada vurulan Mehmet B.'ye yönelik saldırının faili olduğu belirlenen A.T., Asayiş Şube ekiplerince gözaltına alındı.
MALATYA (MHA) - Önceki gün Malatya’da İş İnsanı Mehmet B.’ye silahlı saldırıda bulunarak kaçan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
25 Nisan günü Şeyh Bayram Mahallesi Aydınlı Sokak üzerinde evine giden İş İnsanı 53 yaşındaki Mehmet B., silahlı saldırıda yaralanmış, şüpheli ise gecenin karanlığından faydalanarak kayıplara karışmıştı.
Olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yeri ve bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını inceleme altına aldı.
Titiz bir çalışma sonrası olayı gerçekleştiren saldırganın kimliğine ulaşıldı. A.T. isimli şüpheli saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alınırken, saldırının neden gerçekleştirildiği yönünde ise bir açıklama yapılmadı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusu devam eden şüphelinin mahkemeye sevk edilmesi bekleniliyor.
Bakmadan Geçme