Şevko Klibiyle Dinleyicilerinden Tam Not Aldı!

Şevko, bir süre öncesinde sosyal medyada, düğünde çekilen bir halay videosuyla paylaşılmış, YouTube içerisinde milyonlarca izlenme almıştı.

Şevko, bir süre öncesinde sosyal medyada, düğünde çekilen bir halay videosuyla paylaşılmış, YouTube içerisinde milyonlarca izlenme almıştı. İzlenme sayılarının hız kesmeden artması, etkileşimlerin yükselmesi, popüler halay parçalarından biri olmasını sağladı. Ayrıca insanların büyük bir coşkuyla eğlenmesine ortak olan parça, popüler videolar içerisinde yer alarak küresel anlamda yayıldı. Hemen her yerden izlenen, Şevko, kısa bir düğün videosu olarak akıllara kazandı. Ancak izlenme sayıları, etkileşimler bu kadar yoğun bir biçimde artarken Uğur Çoban hayranları Şevko’nun klibinin olmasını istiyordu. Parçanın ve kısa videonun bu kadar büyük bir ilgi görmesi, klip taleplerinin yoğunlaşması sonrasındaysa klip yapılması kararı alındı. Genç sanatçı Uğur Çoban’a ait olan Şevko’nun klibinin yayımlanacağı günse merak içerisinde bekleniyordu. 
Kliple ilgili birçok öngörü ortaya atılırken beklenen zaman geldi çattı. Uğur Çoban ve Şevko klibinin çalışmalarında rol oynayan profesyonel ekiple klip, Fransa’nın başkenti Paris’te çekildi. Çekimlerin tamamlanması ve klibin hazır olmasının ardından da tüm dijital kanallarda yayımlandı. Şevko şimdi, dönemin en sevilen ve en çok dinlenen halaylarından biri olarak dijital kanallarında sevenleriyle buluşuyor. Klip için meraklı bir bekleyişin son bulduğu bilinirken, izleyicilerden de büyük övgüler alınıyor. 
Şevko klibine olan meraklı bekleyişin son bulmasının ardından izleyicilerin yaptığı olumlu yorumlar da görülüyor. Tıklanma sayılarının hızlı bir şekilde artmasının yanı sıra yorumlar da giderek yükseliyor. İzleyiciler, dikkat çekici sahnelerin olduğu, kaliteyi yansıtan klibi tekrar tekrar dinlemeye devam ediyorlar. Uzman bir ekiple yapılan çekimler sayesinde, klibin yüksek çözünürlük ve oldukça etkileyici sahnelerinin olduğu görülüyor. Şevko klibinde Uğur Çoban’ın da boy göstermesi, halayı seslendirmesi ve yer yer halaya eşlik etmesi keyifle izleniyor. Urfa yöresine ait olan halay, Şevko hem klibi hem de söz müziğiyle dinleyenlerden tam not almaya devam ediyor.
Uğur Çoban Şevko Klibiyle Dijital Kanalları Salladı!

Uğur Çoban’a ait olan Şevko klibinin yayımlanmasının ardından izlenmeler kesintisiz bir şekilde artmaya devam ediyor. Genç sanatçının hayranları günden güne artmaya devam ederken hem parça hem de sanatçı hakkında araştırmalar yapılıyor. Şevko ile kendisini tanıyan hayranları, ününün çok daha eskilere dayandığını görüyor. Ayrıca araştırmalar sırasında en çok tıklananlar arasında, geçen dönemlerde sanatçı hakkında yapılan haberler yer alıyor. Bilindiği üzere Uğur Çoban’ın hayranları kendisi hakkında bazı araştırmalar yapmış, sorular yöneltmişti. Bunun üzerine belirli haber kanalları, Uğur Çoban ile ilgili haberler yayımlamış ve hayranlarının sorularını cevaplamaya odaklanmıştı. Şimdilerde de bu haberler gündeme geliyor. Şevko ile hayran kitlesini büyüten sanatçının hayatı tekrardan okunuyor. Özellikle yeni hayran kitlesi çok daha dinamik ve etkileyici bir hayranlıkla kendisine övgüler yağdırıyor. Halay severlerin gönlünü kazanan Uğur Çoban, Şevko klibiyle bir süre en çok izlenen halay klibinin sahibi olarak anılacak gibi görünüyor.  Klibe https://www.youtube.com/watch?v=3Fc20wQ6xNs adresinden ulaşabilirsiniz.
Şevko’nun klip çekimlerinin yapıldığı Paris’te dünyaya gelen Uğur Çoban, Erzincanlı bir çekirdek ailenin ortanca çocuğu olarak bilinmektedir. 1987 yılında doğmasının yanı sıra henüz 6 yaşındayken bağlamayla tanışmıştır. Bu da müziğe ve sanata olan ilgisinin çok eski zamanlara uzandığının en net kanıtıdır. Babasının müziğe olan tutkusu, Çoban’ın da müzikle iç içe olmasına neden olmuş, sanatçıyı şimdilere taşımıştır. Yine babasının destekleriyle bu alanda eğitim alan genç sanatçı, o dönemlerin ustalarından olan Rahmetli Talip Özkan’dan ders almıştır. Ustasının da beğenisini kazanan Uğur Çoban, daha 13 yaşında iken düğünlerde ve özel etkinliklerde, Paris Türkü evlerinde sahne almaya başlamıştır. Hikayesi 2016 yılında Grup Yeksan ile tanınmaya devam ederken şimdilerde Şevko ile küresel anlamda tanınırken ve herkesin aşina olduğu şarkının, klibin sahibi olarak anılmaktadır. Özellikle son dönemlerde Şevko ile tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

  
Uğur Çoban Şevko ile Hayranlarının Beğenisini Kazandı!

Hayranları tarafından büyük övgüler kazanan Uğur Çoban, klibin yayımlanmasının ardından adından çokça söz ettirmiştir. Merakla ve ilgiyle beklenen klibin yayımlanmasıyla herkesin bildiği parça, Uğur Çoban’ın da yer aldığı kliple yeni bir ruh kazanmıştır. Büyük bir kalite barındıran klip, izleyicileri sonuna kadar kendine çeken ve halayın muazzamlığına kendinizi kaptırmanıza neden olan kareler barındırmaktadır. Hemen her yaştan kişinin beğenisine uyum sağlayan, düğünlerde sürekli olarak talep edilen halay parçası olarak görülürken, klibin izlenme sayısı listeleri değiştirmiştir. Uzun bir süre listelerde üst sıralarda yer alacağı görülürken övgüler ve beğenilerle sosyal medya kanallarında paylaşılmaya devam edilmektedir. 


 

Bakmadan Geçme