Şener Eroğlu,sektöründe ilklere imza attı

Malatya'da yaklaşık 30 yıldır erkek kuaförlüğünü yapan Şener Eroğlu

Malatya’da   yaklaşık 30 yıldır erkek kuaförlüğünü yapan Şener Eroğlu, 1989 yılından bu yana Malatya’da kuaförlük sektöründe bir çok ilke imza attı.
Sektöründe gelişerek ilerlemesi için bir çok projeyi hayata geçiren Eroğlu  ‘’30 yılı aşkın süren bu çalışma hayatımız da kimi zaman engellerle karşılaşsak ta bunları sabır ve azimle aşmayı başardık. Esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın çalışma hayatı içerisinde çok fazla alın teri sarf etmesi tabiatıyla sektörel bir yıpranmayı da beraberinde getirmektedir’’şeklinde konuştu.
Eroğlu,’’ esnaf arkadaşlarımızın yıpranma payının devletimiz tarafından tanımlanıp sosyal güvenlik ve BAĞ-KUR sistemine dahil edilmesi ve  Ekonomik olarak sıkıntılarını ve kaygılarını atlatmış esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte sektörde yaşanan kalifiye elaman sorununu çözmek adına daha önceden kısıtlı imkanlarla başlatmış olduğumuz sektör içi eğitim kurslarını daha profesyonel ve katılımı yoğun eğitimlerle destekleyerek berber ve kuaför esnafımızın geleceğini temin altına almak için çalışmalarımız devam ediyor’’diye belirtti.
Eroğlu,’’Yakın zamanda Boğaziçi Yağizlar Eğitim Kurumlarının sponsorluğunda 
Mesleki Eğitim Gelişim seminerimiz ve Erocup Türkiye Kuaför takımımızın 
Dünya Şampiyonu olduğumuz başarı öyküsünü yarınların hakimi savcısı doktoru hemşiresi askeri güzel yürekli öğrencilerimiz ile paylaştık. En güzel Eğitim, kişinin kendisine olan yatırımıdır dedik. Başarı inanmaktır ,çok çalışmaktır. Hangi meslek olursa olsun işinin en iyisini yapmaktir’’ifadelerine yer verdi..

Malatya'da sevilen sayılan esnaflar arasında olan,hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren  ve bir çok avrupa ve Türkiye şampiyonasına sahip Şener Eroğlu’’ sizlerin teveccühüne layık olmak için çalıştım ve bundan sonra da sanatım ve mesleğim için en iyi şekilde hizmet etmeye, başarmaya ,mücadele etmeye devam edeceğim’’dedi. 

Bakmadan Geçme