Şehri AVM'de Yabancı Şirketlere Para Kazandırarak Kalkındıramazsınız

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Av. Tahsin YAŞAR

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Av. Tahsin YAŞAR, yazılı bir açıklama yaparak “Malatya siyaseti ve bürokrasisi son dönemde Malatya’nın sorunlarına çözüm üretmekten çok sorunun ana kaynağı olmaya devam etmektedir.” dedi.
Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Av. Tahsin YAŞAR, Malatya’da deprem sonrasına ilişkin çözüm önerileri sunduğu açıklamada şunları söyledi; 
“Malatya siyaseti ve bürokrasisi son dönemde Malatya’nın sorunlarına çözüm üretmekten çok sorunun ana kaynağı olmaya devam etmektedir. Malatya’da kar yağar ana caddeler kardan temizlenmez 1 tane belediye aracı göremezsiniz Başkan açıklama yapar” Allah’ın rahmeti” der. Malatya depremde yerle bir olmuştur yine Başkan ulusal basına açıklama yapar “ölenlerin cenaze işlemlerini başarı ile gerçekleştirdik!” der. Peki, milletvekilleri ne yapar sadece Sayın Cumhurbaşkanımızın kurduğu cümleleri kurarak hiçbir şey yapmadan resim çektirirler. 
Malatya şehir merkezi moloz tarlasına dönmüş Malatya siyasetçileri ne yapıyor? Sadece salon toplantıları. Malatya’da insanlara kalacak yer lazım, iş yeri lazım, işletme lazım, üretim atölyesi lazım, şehri AVM’de yabancı şirketlere para kazandırarak kalkındıramazsınız. Malatya’da küçük esnafa kazanmalı, Malatya’da süt üreticisi kazanmalı, Malatya hayvancılığı kazanmalı, Malatya çiftçisi kazanmalı, Malatya’lının kendi çiftçisi, kendi üreticisi kazanmalı, Malatya bir tarım, hayvancılık ve tekstil kenti idi. Bu kimliği korunmalı ki insanlar şehirlerine dönsünler. Üretsinler, sistemin bir parçası olsunlar. Öyle sokaklara konteyner bakkallar kurarak şehir merkezini kuramazsınız. Malatya’da bir sonraki aşamada düşüncemiz çiftçimizin kooperatifleşmesinin öncülüğünü yapmak ve bu konuda öncülük etmek olacaktır. Deprem sonrası şu an mevcut siyasilerin ve bürokrasinin bir planı yoktur. Bizim önerimiz yine aynı şekilde devletin çimento ve demir desteği ile yapı kooperatifleri kurularak yerinde dönüşüm yapılması ve şehrin eski günlerine geri dönmesidir.  Bu amaçla yapılacak her türlü çalışmaya milletvekili olarak öncülük etmeye hazırım. Ben Malatyalılar için çalışmak için yola çıktım. Yeter ki insanlar bana destek olup “Tahsin hocam önümüze düş ve yolu aç” desin. Bu şekilde bir destek halinde ben her türlü sorunun çözümünde öncülük eder milletvekili değil milletin avukatı olurum. Yaraları sarmak ve sorunları çözmek için her türlü çalışmaya hazırım”

Bakmadan Geçme