Sarıgül Malatya'ya Geliyor..

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve ekibi, Cuma günü Malatya'da olacağı açıklandı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve ekibi, Cuma günü Malatya’da olacağı açıklandı.
Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere ilimize gelecektir. İl yönetimi olarak Genel Başkanımızı ağırlayacağız. Bilindiği üzere Türkiye Değişim Partisi tabandan tavana doğru büyüyen bir büyük halk hareketinin sonucu olarak kurulmuştur. En büyük amacımız, ülkemizde gercek anlamda demokrasiyi yerleştirmek ve yurttaşlarımızı barış, huzur içinde ve zenginlikte birleştirerek güçlü Türkiye’yi yaratmaktır. Bunu gerçekleştirmenin temel şartlarından birisi de parti disiplinini her alanda sağlamaktır. İşte bizde parti disiplinin ön safhada tutarak , Genel Başkanımızı Malatyalıya yakışır bir şekilde karşılayıp, programlarını yaptırmak ve Malatya halkıyla buluşturmaktır. Trakya ve Anadolu’yu simgeleyen “iki kalp’ ve Avrupa ile Asya’yı birleştiren “bir yıldız” dan oluşan parti amblemimiz sevgiyi... barışı... huzuru... birlikteliği simgelemektedir. Bu bağlamda Malatyalı hemşerilerim Genel Başkanımızı misafirperverliklerini göstererek, barış sevgi ve huzurlu bir şekilde karşılayacaktır.” Dedi.
Başkan Karakuş , Sarıgül’ün proğramı hakkında da bilgi vererek, “ Sayın Genel Başkanımızı 9,30 ‘da Matim İş Merkezi önünde toplanarak havaalanında karşılamaya geçeceğiz.11,45 de Ayakkabıcılar Çarşı esnafı ile birlikte olacağız. Cuma Namazını Yeni Camii’de kılarak,13,00’de Mısır Çarşısı esnafları ile bir araya geleceğiz.14,30 ‘da TDP İl Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. 15,00’de Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştireceğiz.15,20 de Dabakhane mahallesi esnafları ile hasbihal edeceğiz.16,00’da Kültür Merkezinde Basınla buluşmamız olacak.17,00 de stk ve muhtarlar ile Orduzu Pınarbaşında buluşacağız.20,00 de bir yerel tv’de canlı yayın konuğu olacağız.” İfadelerine yer verdi.
Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, tüm basın mensuplarını ve vatandaşları davet ederek, “Dünyanın... bölgemizin ve ülkemizin temel ihtiyacı, huzurdur. 
Amblemimiz, Türkiye Değişim Partisi iktidarında Türkiye’den kutuplaşmaların, kavgaların, ülkenin onunu tıkayan kesir çekişmelerin olmayacağının müjdecisidir. Bu anlamda Genel Başkanımızın proğramlarına  tüm halkımız ve basınımızın güzide değerleri davetlidir” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme