Şanlıurfa'da kayıp diğer lise öğrencisinden de acı haber geldi

Şanlıurfa'da kayıp diğer lise öğrencisinden de acı haber geldi

Şanlıurfa’da cuma gününden beri kayıp olan lise öğrencisi Mehmet Fırat Tunç’un cansız bedeni, eğitim gördüğü okulun yakınlarında bulunan sulama kanalında bulundu.

Şanlıurfa’da Zeytin Dalı Kampüsü Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Serhat Kurt ile Mehmet Fırat Tunç cuma günü okul çıkışından sonra evlerine bir daha dönmedi. Çocuklarından endişe eden aileler polise ihbarda bulundu.

 

Bölgedeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, Kurt ve Tunç ile görülen arkadaşlarının ifadesi alındı. Arkadaşlarının kanala düştüğünü ve korktukları için kimseye söylemediklerini belirten öğrencilerin ifadesi üzerine ekipler kanalın suyunu kesti.

 

Dalgıç polislerin kanaldaki aramasında Ahmet Serhat Kurt'un cansız bedenine önceki gün ulaşıldı.

 

Ekipler, Kurt ile birlikte kayıp olan Mehmet Fırat Tunç’un da sulama kanalında olabileceği ihtimali üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

 

ACI HABER GELDİ

Günlerdir süren arama çalışmalarında Mehmet Fırat Tunç’un cansız bedenine bugün ulaşıldı. Tunç’un cansız bedeni eğitim gördüğü okulun yakınlarında bulunan sulama kanalında bulundu.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sulama kanalı kenarında günlerdir endişeli şekilde bekleyen Mehmet Fırat Tunç’un yakınları acı haber sonrası sinir krizi geçirdi.

 

Tunç’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme