Rektör Kızılay 'TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda' Finale Kalan Öğrenciye Teşekkür Belgesi Takdim Etti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay

​İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay  “TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasında  “Radyo Draması” alanında finale kalan Radyo Kampüs ekibinden Merve Bulut’a teşekkür belgesi takdim etti.  

Rektörlük makamında gerçekleşen belge takdim törenine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Akdemir ve İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahar Öztürk ve  Dijital Kurgu Şefi Serkan Açıkgöz katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay  “TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasında  “Radyo Draması” alanında başarılarından dolayı Merve Bulut ve Doç. Dr. Bahar Öztürk’e teşekkür etti.

Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Merve Bulut, bu derecenin kendisi için sürpriz olduğunu ve yarışmaya radyoya olan ilgisinden dolayı katıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu projede kendi alanım hukuk ile radyoyu harmanlayıp, ortaya yaratıcı bir eser çıkarmayı istedim. Projemin konusu; maalesef ki Türkiye'de çok güncel bir konu olan kadına şiddet ve kadın cinayetleri üzerine. Üniversite öğrencisi Azra Gülendam cinayeti ve Avukat Müzeyyen Isı cinayetini yansıttım. Bu iki cinayeti radyo dramasında bir proje haline getirip TRT’ye gönderdim.”

Bakmadan Geçme