Rektör Kızılay'dan İletişim Fakültesine Ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın'ı makamında ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın’ı makamında ziyaret etti.

İletişim Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen ziyarette Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sadık Çalışkan ve Doç. Dr. Mevlüt Akyol, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara, Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi ve İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Doç. Dr. Fatma Nisan ile Fakülte Sekreteri İrfan Çolak da hazır bulundu.

Ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 2022 yılının İnönü Üniversitesi için verimli geçtiğini ve Yeşil Kampüs Değerlendirme Kuruluşu UI Greenmetric’in 2022 yılı raporu göre İnönü Üniversitesinin yeşil kampüs sıralamasında 102 basamak birden yükseldiğini dile getirdi. Rektör Kızılay, 2023 yılının Cumhuriyet’in 100. Kuruluş Yıldönümü olması münasebetiyle İnönü Üniversitesinde buna yönelik etkinliklerin yapılacağı söyledi.  

Dekan Prof. Dr. Ahmet Yatkın ise İletişim Fakültesi açısından da 2022 yılının iyi geçtiğini, öğrencilere yönelik faaliyetler gerçekleştirdiklerini ve akademik kadronun güçlendirildiğini kaydederek ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Rektör Kızılay, Dekan Yatkın ile beraber İletişim Fakültesi uygulama birimleri olan Web TV stüdyosu, İNÜHABER Merkezi ve Ajans İletişim’i gezdi. 

Bakmadan Geçme