Rektör Kızılay'a Ziyaretler Devam Ediyor

Ürdünlü Genel Cerrah Prof. Dr. Ali Aloun ve Yemen Çalışma ve Bayındırlık Bakanı Galep Abdullah Mutlak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret etti.

Ürdünlü Genel Cerrah Prof. Dr. Ali Aloun ve Yemen Çalışma ve Bayındırlık Bakanı Galep Abdullah Mutlak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti.

Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde eğitim alan Ürdünlü Genel Cerrah Prof. Dr. Ali Aloun ve 2 yıl önce İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Enstitüsü’nde karaciğer nakli olan Yemen Çalışma ve Bayındırlık Bakanı Galep Abdullah Musad, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret için teşekkür eden Rektör Kızılay, Prof. Dr. Ali Aloun ve Yemenli Bakan Galep Abdullah Mutlak’a hediye taktim etti.

Ahmet Yesevi Üniversitesinden Ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Ahmet Yesevi Üniversitesi Genel Sekreteri Gulnara Baısenkul, Genel Sekreter Yardımcısı Ender Sayın ile Destek Hizmetler Daire Başkanı Yessen Kalbayeu’ı makamında kabul etti.

Kazakistan’dan Malatya’ya gelen ve kayısı üretim tesislerini inceleyen heyet daha sonra  Rektör Kızılay’ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, konuklarına teşekkür ederek hediye takdim etti.

Bakmadan Geçme