Rehberi Kur'an Olan 'Ocak' Sabah Namazında Buluşuyor,

Turgay Şengönül'ün başkanlığında birçok önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığında

Turgay Şengönül’ün başkanlığında birçok önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sabah namazında da gençleri buluşturarak, geleceğimizin teminatı olan gençleri maneviyata yönlendiriyor…

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren hummalı çalışmalar yürüten ve gençlerle ilgili kazandığı geçmişteki deneyimlerini de Ocak’ta hayata geçirme imkanı bulan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, kökü mazide ufku ise atide olan gençlerin yetişebilmesi için durmadan çalışmalar yapmaya devam ediyor. 

Ramazan aylarında bölüşecek ekmeğimiz var diyen, sahur programları ile gençlerin hanelerine misafir olan, bayramlarda çocukların bayramlıklarını giydiren, çocuklara karne hediyelerini veren, kırtasiye ve kitap yardımlarıyla gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim görmesi için uğraş veren Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak durup maneviyata yönlenebilmesi için de çalışmalar yapmaya devam ediyor. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı son olarak yaptığı projelerle, Yüce Kitabımız Kur’an’ı Kerim’i bilmeyen ne kadar gencimiz varsa, “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı Öğrenen ve Öğreteninizdir” Hadis-i Şerif’indeki anlayışla her perşembe günü Kur’an dersleri vermeye başlıyor. Bununla birlikte, gençleri her Pazar günü Yeni Camii’de sabah namazını eda etmeye de davet eden Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Malatya ilinde bulunan tüm gençlere ulaşıncaya değin yorulmadan mücadele etmeye kararlı görünüyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; “Bilindiği üzere Ülkü Ocakları, bir eğitim ve kültür vakfıdır. Vakıf kültürü de tarihsel hafızamızda yer etmiş olan köklü bir geçmişe sahiptir. Bizler de kendimizi Türk Gençliği’ne vakfetmiş bulunuyoruz. Onları tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ülkemizi onlara emanet edip büyük hedeflere doğru yürümek boynumuza borçtur. Gençlerimiz üzerinde hain planlar yapan karanlık güçlere diyorum ki, boşuna heveslenmeyin. Türk gençliği kurt yatağında yatmıştır, hiçbir çakal da onları av olarak göremeyecektir. Türk Gençliği’nin Ülkü Ocakları vardır, Ülkü Ocakları da bütün varlığıyla Türk milletinin ve gençlerinin yanındadır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme