Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden siyaset yapıyorlar

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi İlçesinde Bulgurlu, Göller, Karakaş ve Karaköy Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhalefete Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapması nedeniyle yüklenen Tüfenkci, “Yaptığımız hizmetleri küçümseyenler, azımsayanlar geçmişe baktığımızda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini net bir şekilde görürler. Türkiye’nin gelmiş olduğu noktada 20 yıldır Türkiye’nin bölgesinde lider ülkelerden birisi olması, sözü dinlenebilir ülkelerden birisi olması bazılarını kıskançlık krizine soktu. Bunun üzerinden Türkiye’deki bazı işbirlikçilikleri ile beraber Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden maalesef siyaset geliştirmeye çalışan insanlar ve gruplar olduğunu görüyoruz. Tek dertleri ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne oluyorsa olsun’ deyip masalar oluşturanlar, masaların altına sakladıklarını çıkaramayanların zamanı geldiğinde milletin vereceği dersle mahçup olacaklarına inanıyorum. Oyunlar oynanıyor, kimi zaman patates soğan üzerinden, kimi zaman domates biber üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar esasında Türkiye’nin devasa sorunlarını gözden kaçırmanın hesabı içerisindeler. 
AK Parti dün olduğu gibi bugün de çözülemez denilen sorunları çözen bir parti. AK Parti yapılamaz denilen işleri yapan bir parti. EYT sorunu çözülemez diyenler bugün onun mağduriyetini yaşıyorlarsa, sözleşmeliye kadro vermezler veremezler diyenler, bugün onun mağduriyetini yaşıyorlarsa, 3 bin 600’ü bu hükümet çıkaramaz diyenler çıkardığımızda bunun mahcubiyetin yaşıyorlarsa, bundan sonra yapacaklarımızla da o mahcubiyeti fazlasıyla yaşayacaklar diye düşünüyorum. 
Biz bu millete sevdalıyız, biz eser üretmek, hizmet üretmek ve milletimizi gerçekten layık olduğu seviyeye çıkarmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadelemize devam edeceğiz. 
Bazen AK Parti ne yaptı diyorlar. 40 yıldır konuşulan ve çözülemeyen sorunları süreç içerisinde hepsini bir bir ele aldık ve çözdük. Cumhuriyetimiz dönemi boyunca Malatya’ya bir üniversite yapılmıştı, şimdi biz bir üniversite daha kurduk. Çevre yolu yıllarca konuşuluyordu, Allah’a hamdolsun ihalesini de yaptık önemli bir kısmını da hizmete açtık. Diğer kısmını da inşallah 2024’te hizmeti açarak çevre yolumuzu da tamamlayacağız. Battalgazi’mize eskisini yıkarak yeni bir devlet hastanesi yaptık ve hizmete açtık. Karaciğer Enstitüsünü yaptık.  Dünyanın en büyük 
enstitülerinden birisi. Şimdi de Onkoloji Hastanesi yaptık. Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi. Kayısı Malatya için önemli. Lisanslı depolar yaptık, kayısının para etmesi lazım dedik ve bunun lafını yapmadık. Kimileri ‘depolar ne işe yarar’ dediğinde, biz ‘sabredin’ dedik ve akabinde TMO’ya alımlar yaptık. Kayısı bundan sonra da inşallah hak ettiği değerde gidecek. Malatya’nın işe aşa ihtiyacı var dedik. Malatya dördüncü bölge teşviklerinden yararlanırken şimdi altıncı bölge teşviklerinden yararlanıyor. Bununla birlikte Malatya adeta yatırım cennet haline geldi. Sırada şu an 500 yatırımcı bekliyor. Yeni arsalar kazandırma noktasında adımlarımızı attık. Hızlı bir şekilde Malatya’ya 180 parsel daha kazandırmış olacağız. Malatya’nın yeni bir terminal binasına ihtiyacı var dedik yeni bir terminal binası yaptık. Malatya’nın 13 ilçesine entegre devlet hastanesi yaptık. Darende’ye, Doğanşehir’e, Hekimhan’a, Yeşilyurt’a hastaneler yaptık. Malatya’yı sağlıkta ilk 10 il arasına sokmuş olacağız inşallah.” dedi.

“Malatya’nın sıkışan sanayisini şehir dışına çıkarma noktasında ciddi adımlar attık”

Sanayi ile ilgili de konuşan Tüfenkci, şunları söyledi: “Malatya’nın sıkışan sanayisini şehir dışına çıkarma noktasında ciddi adımlar attık. Hem Milli Savunmadan, hem meradan yer alarak büyük şehirimize devrettik. Büyük şehrimiz bir takım çalışmalar yaptı. Şimdi kooperatiflere verir hale geldik. Malatya’da 177 civarında okul inşası devam ediyor. İlkokuluyla, lisesiyle Malatya’yı adeta şantiye haline getirdik. Eğitim önemlidir dedik fiziki eksikliklerimizi giderme ve modern okullara kavuşma noktasında Mehmet Ali Aydınlar’ın yaptırdığı Fen Lisesi, Erman Ilıcak’ın yaptırdığı fen liseleri ile eğitimde önemli bir ilerleme yaşadık.“

Bakmadan Geçme