Pütürgeli Sanatçının Başarısı

İstanbul'da yaşayan Malatya Pütürgeli sanatçı İbrahim Güven yeni çıkan albümü ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İstanbul'da yaşayan Malatya Pütürgeli sanatçı İbrahim Güven yeni çıkan albümü ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

stanbul'da yaşayan Malatyalı sanatçı İbrahim Güven yeni çıkan albümü ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gitme Gülüm albümü ile çıkış yakalayan İbrahim Güven her geçen gün ilgi artıyor. Sanatçı,İbrahim Güven,müzik alanında kendini kanıtlamış ve birçok başarılı projeye imza atmıştır. Uzun yıllar çeşitli müzik etkinliklerinde sahne almış ve hayran kitlesini genişletmiştir.İbrahim Güven müzik kariyeri, sesi ve yorumuyla dinleyicilere unutulmaz deneyimler sunmaktadır.. Yeni albümün tanıtımı kısa sürede büyük ilgi görmüş ve dinleyiciler tarafından merakla beklenmiştir. Bu albüm, İbrahim Güven,müzik kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

İBRAHİM GÜVEN'NİN ÖZ GEÇMİŞİ

Malatya Pütürge doğumlu Şair yazar yorumcu ve Tv programcısı Malatyalılar tarafından çok sevilen İbrahim Güven ilk orta lise tahsilini Malatya’da tamamladıktan sonra İstanbul’da ikamet edip yıllardır ulusal ve yerel Tv kanallarında kültürel şiir ve türküler programı yapmakta olup, Demedim mi adlı Yepyeni albümünden Gitme Gülüm Klibiyle tüm dijital platformlarda Malatyalı hemşerilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

 

 

Bakmadan Geçme