- Haberler
- İlçe Haberleri
- Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Malatya ve Pütürge'nin sorun ve taleplerini ilgili bakanlıklara iletti.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirerek Malatya ve Pütürge’nin sorunlarını, taleplerini ve devam eden projeleri ilgili bakanlıklara iletti.
Başkan Sülük, ilk olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte ziyaret etti. Malatya’nın ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Bakan Yerlikaya’nın, çözüm süreçlerini hızlandırmak adına gerekli talimatları verdiği belirtildi. Başkan Sülük, ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti.
Ardından Başkan Sülük, Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi. Pütürge’nin sorunları, talepleri ve devam eden projeler üzerine kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirildi. Başkan Sülük, ilçeye kazandırılan hizmetler ve Bakan Kurum’un yakın ilgisi nedeniyle teşekkürlerini iletti.
Bakmadan Geçme