Provokasyon ellerinde patladı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 5 Kasım cumartersi  günü yapılan delege seçimleri sırasında yaşanan olayların bir provokasyon

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, 5 Kasım cumartersi  günü yapılan delege seçimleri sırasında yaşanan olayların bir provokasyon olduğunu,önceden kurgulandığını  söyledi. Hakan Yılmaz," Battalgazi ilçe binamızda delege seçimi yapılırken,tarafımızca bilinen iki kişi, hiç bir gerekçe yokken, agresif tavırlarla partililerimizi tahrik etmeye ve kavga çıkarmaya çalışmışlardır. Bu sırada kısa süreli yaşanan arbede de bu iki şahsın darp edildiği malum bir tv kanalı tarafından iddia edilmiştir. Partililerimiz asla darp olayının içinde olmamıştır. Tamamen provokasyona yönelik bu girişimin kimlerin planladığını kimlerin sahneye koyduğu açıktır. Hiç bir partilimiz bu oyuna gelmemiş, sağ duyu ile hareket etmiştir. Provokasyonun haber ayağını da üstlenen yayın kuruluşu da yalan haber yaparak görevini tamamlamıştır.
Bir kez daha ifade etmek isterim ki, İYİ Parti de kavga görüntüsü vermeye çalışanlar yine hüsrana uğramışlardır. Açık ve şeffaf bir şekilde yapılan parti genel merkezimiz tarafından görevlendirilen gözlemcimiz tarafındanda takdir ile karşılanan , üyelerimizin iradelerinin net bir şekilde yansıdığı delege seçimlerine gölge düşürmeyi amaçlayan provokasyon girişimi böylelikle ellerinde patlamıştır. İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı olarak bu provokasyonun içinde olan, alet olan, yalan haberle destek verenlere karşı yasal haklarımızı kullanacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Parti avukatlarımız savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ayrıca tazminat davası açılacaktır" 

Hakan Yılmaz İYİ Partinin her geçen gün büyüyen bir parti olduğunu, böylesine küçük ve ucuz oyunlarla partiye zarar vermek isteyenlerin yanlış yolda olduklarını ifade ederek  " Partimiz demokratik kurum ve kurallarıyla Türkiyenin örnek bir partisidir "şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme