• Haberler
  • Malatya
  • Prof. Dr. İlhan Geçit, 'İnsan odaklı siyaset yapacağız'

Prof. Dr. İlhan Geçit, 'İnsan odaklı siyaset yapacağız'

Malatya AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve beraberindeki heyet basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Malatya AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve beraberindeki heyet basın Konteyner ziyaretleri kapsamında  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek açıklamalarda bulunan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, ’İnsan odaklı siyaset yapacağız’ diye belirtti.

Geçit,“Belediyecilik sadece bir imar, inşaat, şantiye alanı değildir. Temiz yaşanabilir bir çevre. Belediyeciliğin olmazsa olmazı. İmarda da insan yaşamını öncelikleyen bir kent düşünüyoruz. Biz insan odaklı siyaset yapacağız” dedi.
Yerinde dönüşüm projelerine ivedi bir şekilde hızlandıracaklarını dile getiren Geçit, “ Güçlendirme projelerini hızlandıracağız. Şu anda güçlendirme ve yerinde dönüşüm projeleri belediyelerimizde birkaç aydır bekliyor. Buda sıkıntılara neden oluyor. Güçlendirme ve yerinde dönüşüm projelerini takip ederek hızlı bir şekilde sonuçlandıracağız.” İfadelerini kullandı.
Geçit, “Şu an güçlendirme projeleri yerinde dönüşüm projeleri belediyelerde uzun zamandır beklemekte. Bir görev değişikliği olacağı endişesiyle alt kadrodaki bürokratlar ve memurlar bu evraklara imza atmıyorlar. Biz bu yerinde dönüşüm projelerini birebir takip edeceğiz. Onlar için bir süre koyacağım zaten. Her birimde bekleme süresi. Süre aştığında çağıracağım. Bu proje senden niçin bekliyor diye soracağım. Bundan yana hiçbir endişeniz olmasın. Sıkı takipçisi olacağım ve ivedi bir şekilde sonuçlandıracağız.” Şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, memleket sevdalısı olduklarını dile getirerek, Prof Dr. İlhan Geçit’e başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme