Prof. Dr. Hasan Pekdemir'den ABYB'ye ziyaret

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir ,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir ,Anadolu Basın Yayın  Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, “zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz’’dedi.
Şehrin sorunları ve talepleri ile ilgili istişarede bulunan İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, “Çalışmalarımıza, Malatya’mızın sosyal, ekonomik sıkıntılarını çok iyi bilen, gözleyen ve bunu siyasilere ulaştıracak olan basınımıza ziyaretler gerçekleştirerek başladık. Ülkemize ve Malatya’mıza ne gibi katkılarımız olur arayışı içerisindeyiz. Her şeyden önce siyasete sevgi ve saygı dilini yeniden kazandırmalıyız. Tüm kamu kurumları şeffaf ve hesap verebilir duruma getirilmeli. Yolsuzluklarla tam ve etkin bir mücadele vermemiz gerekiyor. Türkiye muhteşem kültür mozaiğine sahip bir ülke. Farklı inançlara saygıyı ve ifade özgürlüğünü gerçek anlamda sağlayabilmeliyiz.” İfadelerine yer verdi.
Pekdemir,’’Ülkemizi hızla istikrara kavuşturmak için atacağımız adımları ve ülkemizde uzun zamandır eksikliğini derinden hissettiğimiz kapsayıcı büyümeyi İYİ Parti olarak nasıl sağlayacağımızın yol haritasını, milletimiz ile paylaştık. Zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi milletimizle omuz omuza inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolun, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’e  teşekkür eden Anadolu Basın Yayın  Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı olan Prof.Dr.Hasan Pekdemir’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.
 
 

Bakmadan Geçme