Pençe Kılıç Harekatı'yla ABD'ye Büyük Darbe

Veysel FIRAT Des İl Başkanı

Hiç kimse, Türk Devleti’nin PKK,YPG ya da FETÖ gibi terör örgütleriyle yapılan mücadeleye, ‘’Terör Örgütleriyle Mücadele’’ diye basit seviyeye indirgemesin. Çünkü terörle mücadele adı altında imha ettiğimiz, yok ettiğimiz, bertaraf ettiğimiz, üstünlük sağladığımız, akıllarını başlarından aldığımız güçler en başta ABD olmak üzere Fransa, Almanya, Hollanda, Yunanistan gibi devletlerdir. Ellerinde ABD’nin tedarik ettiği silahlar, üzerlerinde ABD’nin giydirdiği elbiseler, ceplerinde ABD Dolarlarıyla karşımıza dikilen insanlara terörist değil ABD askerleri denmesi daha mantıklı değil mi? Üstelik bu terör gruplarının ne iradeleri var ne de idealleri sadece ve sadece kendilerini besleyen sahiplerinin kapısında bekliyorlar ve yemlerini yiyorlar. Kendilerinie havla denildikçe de İstiklal’de havlıyorlar Mersin’de havlıyorlar. 
Onlar havladıkça sanıyorlarki Türk milleti mezhapsel ya da etnik köken olarak bir birine düşecekler. Ancak unuttukları bir şey var ki bu millet herşeyin farkında ve bu gibi itler saldırdıkça birbirimize daha sıkı sarılacağız, çelikten halatlarla birbirimize kenetleneceğiz. Bu saldırılar bizi ancak güçlendirir ve öfkemizi kapartır. Öfkesi kabaran Türk Orudusu’nun neler yapacağını tarihte yaşadılar, yaşıyorlar ve yaşayacaklardır.  
ABD HALKININ PARASI KUZEY FİTNE BÖLGESİNDE YAKILDI
ABD hükümeti, ABD halkının refahı için harcayacağı parayı getirmiş bizim pilotlarımızın eğitimi için hedef tahtası yapmış durumda. Pençe Kılıç harekatıyla, Türkiye’nin güneyine ABD tarfından yapılan binlerce tırlık silah ve bunlara ait mühimmatlar yok edilirken, aynı zamanda milyonlarca dolar harcanarak yapılan tünel sığınak ve barınaklar da yok edildi. Yani ABD’nin bütcesinden yıllarca harcanan para ve emeği bir geceden ansızın yok ettik. Bir Türk atasözü, eşek bir yerden ikinci kez düşmez der ve ders niteliğindedir. Kırk yıllık FETÖ yapılanmalarnı bir gecede yok edip ellerine verdiğimiz ABD ders almış olsaydı üç beş senelik Kuzey Fitne yapılanmasını da bir kaç satte yok edeceğimiz aklederdi. 
Bizim terör örgütleri üzerinden ABD ile savaş halinde olduğumuzu aklı başında olan herkes bilir.  ABD, batı sınırlarımıza yaptığı yığınaklardan çekineceğimizi düşünüp yapacakları hamlelere karşı tepkisiz kalacağımız sandı ki köpeklerini İstiklal’de havlattılar. Ancak Türkiye her hangi bir tehditten korkacak bir ülke edeğildir.
Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak şanlı Türk Ordusu’nun yaptığı ve yapacağı her fiiliyatın arkasında amasız ancaksız duruyoruz.  Kuzey Fitne bölgesine yapılan geniş çaplı harekat yerinde zamanında yapılmıştır. Ancak yeterli değildir. Daha kapsamlı olmalı kara harekatyla desteklenmeli ve kalıcı olmalıdır. Oraya yerleşmeliyiz ülkemizdeki mültecileri bölgeye yerleştirmeli iş, eğitim, sağlık ve güvenlik gibi hizmetlerini orada vermeliyiz. Birleşmiş Milletler’den bölgeyi istemeliyiz. Böylece hem güvenlik sorunumuz çözülür hem de mülteci sorununa kalıcı çözüm bulmuş oluruz. 
Veysel FIRAT
Des İl Başkanı
 

Bakmadan Geçme