Parkmetreler İle İlgili Açıklama
PARKMETRE UYGULAMASINA SON VERİLDİ
12.07.2018 tarihinde yerel basında çıkan haberlerde bir çok medya kuruluşu habere yer verirken PARKMETRE UYGULAMASINA SON VERİLDİ başlığı ile haber yayınlamış bulunmaktadır.
Bu başlıkta verilen haber ne yazık ki yanlış anlaşılmakta ve parkmetre uygulamasının tamamen kaldırıldığı yönünde bir algı oluşmaktadır. Bu yanlış anlaşılmanın önüne geçilebilmesi açısından iş bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur.
Parkmetre uygulaması tamamen son bulmamış olup şirket tarafından parkometre uygulaması gerçekleştirilmeyen Malatya genelindeki 17 sokak ve caddedeki parkmetre uygulamasının kaldırılması talebi üzerine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan toplantı neticesinde talep edilen bu sokak ve caddelerde kısmen park metre uygulamasına son verilmiş olup PARKMETRE UYGULAMASININ AKTİF ŞEKİLDE MERKEZİ CADDELERDE DEVAM ETTİĞİNİ kamu oyunun bilgisine paylaşmak gereği hasıl olmuştur.
Mu-Ay Elk. Elektr. Tur. Bil. Ser.
Hiz. Tic. Ltd. Şti. adına
Av. M. Umut YALÇIN
Bakmadan Geçme
MSB: Karadeniz’den Gelen İHA Vurularak Düşürüldü
586 Sayılı Tebliğ Meslek Camiasını Ayağa Kaldırdı: “Vergi Sistemine Zarar Verir”
YKS ve LGS için beceri temelli yeni soru modeli uygulanacak
Malatya halkından RTÜK'E çağrı: Bu bir ahlaksızlık değil, toplumsal çöküş!
Fendoğlu: 'Devlet Bey varsa Türk de yaşar Kürt de yaşar'
15 Aralık 2025 Malatya'da Bugün Vefat Edenler