Özdağ ve Kılıçdaroğlu bir araya geldi

Türkiye'nin beklediği görüşme başladı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'na dahil olan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ

Birlik Haber Ajansı, (BHA)- Türkiye’nin beklediği görüşme başladı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı’na dahil olan Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi’ne ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu’nu, Ümit Özdağ karşıladı. İkili kameralara poz verdikten sonra görüşmeye başladı.

Görüşmede konuşulması beklenen en önemli konunun, seçimlerde yüzde 5 oy alan ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’ın destekleyeceği kişinin kim olacağının belirlenmesi olması bekleniyor.

Oğan seçim gecesi yaptığı açıklamada, “Desteğimizi isteyen olursa terör örgütüyle arasına mesafe koymak zorunda. Terör örgütüyle mesafe koymayan varsa, zaten bize gelmesin” sözlerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu dün gerçekleştirdiği basın toplantısında teröre karşı olduklarını, hiçbir terör örgütüyle masaya oturmadıklarını söylemişti.

Bakmadan Geçme