Ortak Sevdamız Malatya

Ankara Malatyalılar Derneği yönetim kurulu ve Ankara'daki Malatyalı dernekler hakim evinde sabah kahvaltısında toplanarak bir araya geldiler .

Ankara Malatyalılar Derneği yönetim kurulu ve Ankara'daki Malatyalı dernekler hakim evinde sabah kahvaltısında toplanarak bir araya geldiler .

Toplantıya Ankara Malatyalılar Derneği yönetim kurulu ,Arapgir Derneği ,Arguvan Derneği ,Darende Derneği ,Doğanşehir Derneği Hekimhan Derneği, Kuluncak Derneği ağılbaşı Derneği ,Başak Derneği başkanlığı Derneği, Başören Derneği Çağdaş Malatyalılar Derneği ,Cormu Derneği Davullu derneği,Hacılar Dereköy Derneği ,İgdir Derneği karababa dernegi ,Köylü Köyü Derneği yukarı ve aşağı saz Derneği başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını Ankara Malatyalılar Derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman Bilgili'nin yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Söz alan Dernek başkanları Ankara Malatyalılar Derneği ile beraber hareket etmekten sorunları beraber çözmekten mutlu olduklarını dile getirdiler.Bundan önce yapılan faaliyetlerin ve yapılacak olan etkinliklerin değerlendirilmesi yapılarak tarihinin ileriki günlerde belirtilecği açıklandı.

Ankara'da ki Malatya’lıları bir araya getirmek ve Sıla hasretini gidermek amacıyla Malatyalılar buluşması ismiyle bir gece düzenlenmesi için çalışmaların başlatıldığı müjdesinün verildiği toplantıda, Yönetim kurulu başkanı Süleyman Bilgili ,”Ankara'daki Malatyalıların tek buluşma noktasının Malatyalılar Derneği dir. Tüm hemşerilerimin kendi evleri gibi derneğimizi görmelerini yıllarca gerçek hizmetlerin verildiği bir Sivil Toplum Örgütü olduğunu belirtmek isterim. Emeği geçen tüm Dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Bizler dernekler olarak Malatya'nın ve Malatyalıların yanında olduğunu hiçbir menfaat ve çıkar düşünmeksizin tüm hemşerilerimizin hizmetinde olduklarını dile getirmek istiyorum.”dedi.

Tüm siyasi partilere aynı mesafede olduklarını belirten Bilgili, “Derneği ziyaret eden siyasi partilere de teşekkür ediyorum.Üst kimlik Malatya olmak üzere Malatyalılara hizmet etmek bizim için bir görev bir şeref olduğunu ifade ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra Dernek başkanları birlik ve beraberlik duygularını vurgulayarak başarılar dilediler

Bakmadan Geçme