Öğretmenleri anısına okul bahçesine çeşme yaptırdılar.

İnönü ortaokulu öğretmen ve öğrencileri geçtiğimiz temmuz ayında vefat eden öğretmenleri anısına okul bahçesine çeşme yaptırdılar.

İnönü ortaokulu öğretmen ve öğrencileri geçtiğimiz temmuz ayında vefat eden öğretmenleri anısına okul bahçesine çeşme yaptırdılar.

Görsel Sanatlar öğretmeni Hülya YILMAZ, 25 temmuz 2022 tarihinde henüz 45 yaşında iken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 
Okul müdürü Ahmet Turan YILMAZ, Görsel Sanatlar öğretmenlerinin bu ani vefatının kendilerini okulca yasa boğduğunu belirterek yaşanan bu derin üzüntülerini azaltmak için vefat eden Hülya öğretmeni anısına bu çeşmeyi yapmaya karar verdiklerini belirtti.

24 Kasım Öğretmenler gününde düzenlenen törenle, çeşme öğrencilerin kullanımına açıldı. Törene, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice ÖZDEMİR' in yanı sıra vefat eden öğretmenin ailesi ve sevdikleri de yoğun katılım sağladılar. Merhum öğretmenin eşi törende konuşma yaparken göz yaşlarına hakim olamadı ve duygusal dakikalar yaşandı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice ÖZDEMİR, okul öğretmen ve öğrencilerinin bu anlamlı davranışı öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu bir kez daha gözle önüne sermiştir diyerek vefat eden tüm öğretmenlere rahmet diledi.
Tören toplu halde yapılan dua ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme