'Müstesna' Sanatçıları Buluşturan Belgeselin Yeni Sezonu Başlıyor!

'Müstesna' Sanatçıları Buluşturan Belgeselin Yeni Sezonu Başlıyor!

Her bölümde, farklı bir engelli sanatçıyı ve hikayesini konu alan belgesel serisi Müstesna, yeni sezonuyla yine TRT2’de izleyici ile buluşuyor.

Ödüllü yönetmen Hasan Kalender tarafından hazırlanan ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan belgesel dizisi Müstesna, yeni bölümlerinde de müstesna sanatçıları konuk edecek.

Her bölümde özel karakterlerin sanat eserlerini ve sanatla olan ilişkilerini konu edinen belgesel serisinin yeni sezonunda; ressam Bülent Kayatepe, kanuni, müzisyen Şevval Koç, çini sanatçısı Arap Murat Akkoyunluoğlu, gitarist Yasin Güven, ressam Meryem Düzgünkaya, filografi sanatçısı İsa Aksoy, dansçı Derya Soyiç, Osman Kızıltan, ressam İlayda Metan, müzisyen Eyüp Sultan Aylar, ressam Necibe Güngör, ressam Gülçin Sipahi ve gitarist Bünyamin Çevik yer alacak.

Belgeselin sosyal sorumluluk yönünün kendileri için en değerli taraf olduğunu söyleyen yönetmen Hasan Kalender, Müstesna’nın engelli bireyler için bir motivasyon olmasını ve izleyenlerde farkındalık oluşturmasını amaçladıklarını belirtiyor.

Müstesna, 13 hafta boyunca her Pazartesi günü saat 19.30’da TRT2’de olacak.

Bakmadan Geçme