MTÜ Rektörü Karabulut'a 'Geleneksel Tıp Ödülü'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'a Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından 'Geleneksel Tıp Ödülü' takdim edildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından “Geleneksel Tıp Ödülü” takdim edildi. 
30 Mart 2022 tarihinde Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği’nin (AGYD) ev sahipliğinde düzenlenen Ankara’ya Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, ödülünü AGYD Yönetim Kurulu adına dernek başkanı Ömer Uzun’un elinden alan ve bu ödüle layık görüldüğünden dolayı onur duyduğunu ve çalışma azminin daha da arttığını vurgulayan Rektör Karabulut şunları söyledi:
 “Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen Ankara’ya Değer Katanlar Ödül Töreni’nde beni Geleneksel Tıp Ödülüne layık gören herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz için bilimin ışığında Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile özenle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Anadolu’nun bin yıllık geleneksel tıbbını Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile bilimsel olarak desteklemeye devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme