Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı'na Hazırlanıyor

Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı'na Hazırlanıyor

Mimsan Enerji, Türkiye'nin ve çevre bölgenin en büyük enerji fuarı olan ICCI 2024’te biyokütle enerji santrallerini ve atık ısı geri kazanım sistemlerinde gelinen son noktayı ziyaretçileriyle paylaşacak.

Mimsan Enerji, 24-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ICCI 2024 Fuarı’na hazırlanıyor. Şirket, Türkiye'nin ve çevre bölgenin en büyük enerji fuarında; anahtar teslim kurulumunu gerçekleştirdiği paket tipi biyokütle buhar santrallerini, atıktan enerji santrallerini ve atık ısı geri kazanım sistemleri alanında hayata geçirdiği projeleri tanıtacak.

ICCI 2024’te müşterileri ve ziyaretçileriylebuluşacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Mimsan Grup Pazarlama ve Satış Direktörü Hacer İlhan, sözlerine şöyle devam etti:

“Enerji sektörüne ilkleri taşıyan bir şirket olarak, Türkiye’nin enerji sektöründeki en büyük buluşmasında yer alacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fuar süresince özellikle yeşil mutabakat kapsamında; tekstil, gıda, kağıt ambalaj ve çimento sektörlerindeki firmalara karbon sıfır çözümlerimizi sunmak istiyoruz.” dedi.

Mimsan Enerji,ICCI Fuarı’nda ziyaretçilerini salon 1’de bulunan E-01 numaralı standında ağırlayacak.

Bakmadan Geçme