Milletvekili aday listeleri değişecek mi?

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında Cuma’ya kadar süreleri olduğunu belirtti ve listelerde değişiklik olabileceği sinyali verdi.

Mehmet Aydın - AYDIN - Birlik Haber Ajansı (BHA)

AK Parti’nin değişimci bir tutum içinde olduğunu ifade eden Erdoğan, “AK Parti’yi biz kurduğumuzdan bu yana hep yenilikten yana olduk. Sıradan bir parti değiliz. Kongrelerimizde hep hücre yenilenmesi yaptık. Bunu da meclise taşımak istedik. En az 3 dönem görev yapan arkadaşlarımızdan böyle bir değişiklik yapalım dedik. Ki en yakın mesai arkadaşlarımla da bu adımı attık. Sağ olsun hiçbiri ‘bizi niye kenara attın’ demedi. Ki hepsinin yeni bir görevi var, var olan görevleri var. Biz bir davaysak, bugün burada yarın başka yerde bunu devam ettireceğiz” dedi.

“BAZI İLLERİMİZDE BAZI HATALARIMIZ OLMADI DEĞİL”

Milletvekilliği aday listelerinde değişim sinyali veren Erdoğan, Bütün bunları yaparken her seçim bölgesine, her adaya ilişkin kapsamlı çalışmalarımız oldu. Bütün demografik yapıyı masaya yatırmak suretiyle çalışmamızı yaptık. Bütün bunlara rağmen bazı hatalarımız bazı illerimizde olmadı değil. Cumaya kadar süremiz var” diye konuştu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme