MHP'li Sevim 'Türkiye'nin Önünü Hiçbir İttifak Kesemeyecektir'

MHP Milletvekili Adayları Mehmet Celal Fendoğlu, Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim

MHP Milletvekili Adayları Mehmet Celal Fendoğlu, Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, İl Başkanı Gökhan Gök ve partililer Eskimalatya ve Orduzu’da coşkuyla karşılandı.
“BİR OY ERDOĞAN’A BİR OY MHP’YE DİYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adaylarından Uğur Sevim “Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. Türkiye'nin önünü hiç kimse kesemeyecektir. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin yeni yüzyılda Dünya’da söz sahibi olmasının önünde ki engeldir. Bu engeli ortadan kaldırmak ise sizlerin elindedir. 14 Mayıs Genel seçimlerinde Bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye diyoruz” dedi.
“TÜRKİYE’YE YÖN VERMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR”
MHP’li Sevim “Türkiye’ye kimse yön veremez. Ne diyor Akif “Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!” Biz, bizlere yön vermek isteyenleri Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kahramanmaraş’ta, Gaziantep’te, İzmir’de yeri geldi toprağa gömdük yeri geldi denize döktük. 14 Mayıs tarihinde çocuklarımızın geleceği için sandığa gideceğiz, Malatya’nın geleceği için sandığa gideceğiz, ülkemizin geleceği için sandığa gideceğiz sonrasında Vatan diyeceğiz, Bayrak diyeceğiz ve gereken dersi tüm dünyaya vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme