MHP'li Sevim '14 Mayıs, Türkiye İçin Bir Dönüm Noktası Olacaktır'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adaylarından Uğur Sevim

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adaylarından Uğur Sevim “14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır” dedi.
MHP, 6 Şubat tarihli depremlerde en fazla yıkımı alan ilçelerimizin başında gelen Doğanşehir’e çıkarma yaptı.
MHP Milletvekili Adayları Mehmet Celal Fendoğlu, Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, İl Başkanı Gökhan Gök ve partililer Doğanşehir’de coşkuyla karşılandı.
MHP Milletvekili Adaylarından Uğur Sevim “3 Ay gibi kısa bir sürede yıkımın en fazla olduğu Malatya’mızda esnaf için konteynerleri şehrin muhtelif yerlerine koyarak esnafımıza can suyu olduk. Şehir merkezinde birçok bölgede enkaz kaldırma çalışmalarımızı bitirmek üzereyiz. Malatya’nın tarihi dokusunu bozmadan aslına uygun olarak yeniden Cumhur İttifakının kadrolarıyla inşa edeceğiz. Bizler 1 oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oyda kendimize istiyoruz. MHP Mecliste ne kadar güçlü olursa şer odakları o kadar güçsüzleşir. Terör örgütleriyle yan yana duranlar bizim vatan sevdamızı, bayrak sevdamızı anlayamazlar. 22 yılda birçok bedel ödeyerek bugünlere geldik. Geldiğimiz noktada İHA’lar, SİHA’lar yaptık. Teknolojide çığır açtık. Kendi uçağımızı, gemimizi yaptık. Uzaya kendi uydumuzu gönderdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme