MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal: Yardım Seferberliği Başlattık

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal birlik ve beraberlik açıklaması yaptı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal birlik ve beraberlik açıklaması yaptı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki farklı yıkıcı depremler meydana geldi.

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yardım seferberliği başlattıklarını ifade ederek birlik ve beraberlik açıklamasında bulundu.

BAL: YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK

Başkan Bal açıklamasında, “Milletimizi kedere boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülke olarak bizi derin bir üzüntüye sevk eden deprem felaketinin hemen ardından tıpkı 24 Ocak Elazığ depreminde olduğu gibi, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı olarak, 'Vakit Birlik Olma Vakti' ve 'Sizi En İyi Biz Anlarız' diyerek yardım seferberliği başlattık. Depremin ilk saatlerinden itibaren yardım çalışmalarına başlayan teşkilatımız, parti binamızın ağır hasarlı olması nedeniyle oluşturmuş olduğumuz 'AFET MASASINDA' yardım malzemelerinin deprem bölgelerine bir an önce ulaştırılması için, zamanla yarışarak canla-başla mücadelemizi sürdürerek, birlik beraberlik ruhuyla zor günleri aşacağımıza inanarak çalışmalarımızı sürdürdük. Başta ekmek, su, battaniye, çocuk bezi, gıda kolileri, odun, kömür olmak üzere acil yaşam malzemelerinden oluşan tırlarımızı ve Öğle- Akşam 2000 depremzede kardeşlerimize sıcak yemek, günlük periyotlar halinde ekiplerilerimizle birlikte Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay illerimize ulaştırdık, ulaştırmayada devam edeceğiz. Ayrıca KAÇEP Birimimiz, 'Yeter ki siz üşümeyin' diyerek Deprem Bölgelerine ulaştırılmak üzere polar dikimi gerçekleştirdiler..

BAL: RABBİM ÜLKEMİZE MİLLETTİMİZE BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN İNŞALLAH

İl Başkanı Yunus Bal, “Gün tek yürek, tek bilek olma günüdür. Elazığ daima kardeşliğin, birlikteliğin, paylaşmanın nişanesi olmuştur ve bundan dolayıdır ki her zaman depremzede kardeşlerimizin yanlarında olacaktır. Başta teşkilatımızın bütün kademeleri olmak üzere, Elazığlı Kadirşinas Hemşehrilerimiz çağrımıza kulak verdiler. Yardım çağrımıza örnek bir hassasiyet gösteren, duyarlı davranan, hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yardım kampanyamızın devam ettiğini zor zamanlar geçiren depremzede vatandaşlarımıza yardımlarınızı göndermenizi önemle rica ediyorum. Depremin yaralarını hep birlikte sarmak ve bu zor günleri, geride bırakmak için daha çok dayanışmaya ve yardımlaşmaya içerisinde olacağız. İlk andan itibaren, günlerdir uykusuz, canla başla enkazlarda canlarımız için uğraşan, deprem bölgelerinde hayatların kurtarılması için mücadele eden, tüm arama kurtarma ekiplerimizede minnettarız. Rabbim ülkemize millettimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” ifadelerini kullandı.

Sıtkı Taşel - Elazığ - (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme