• Haberler
  • Genel
  • Mersin Limanı, Organize Sanayi ve yapımı süren otoyollar konusunda soru önergesi verdi.

Mersin Limanı, Organize Sanayi ve yapımı süren otoyollar konusunda soru önergesi verdi.

MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Limanı, Organize Sanayi ve yapımı süren otoyollar konusunda soru önergesi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin-Tarsus Otobanının ücretsiz olması ile Mersin limanı Ve Organize Sanayi Bölgesinin ulaşım sorunlarını  Meclis gündemine taşıdı. Kılavuz, TBMM Başkanlığı'na Mersin’de yapımına başlanan otoyolların tamamlanması, Mersin Limanı ve Mersin Organize Sanayi Bölgesinin ulaşım sorunlarının giderilmesi, otobanların ücretsiz olması ve tarım ürünlerinin taşınmasında ulaşımdan kaynaklı problemlerin çözülmesine yönelik olarak soru önergesi verdi. 

BAKANDAN YAZI AÇIKLAMA TALEBİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak açıklanması istenen sor önergesinde MHP Milletvekili Olcay Kılavuz şöyle dedi:

"Mersin'de yapımına başlanan otoyolların tamamlanması için öngörülen tarih ne zamandır?

Mersin Limanının ulaşım sorunlarının giderilmesine yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır?

Mersin Organize Sanayi bölgesinde yaşanan ulaşımdan kaynaklı sorunların giderilmesine yönelik bir çalışma planlanmakta mıdır?

Mersin-Tarsus Otobanının ücretsiz olmasına yönelik bir çalışma yapılmakta mıdır?

Mersin'de ulaşımdan kaynaklı olarak tarım ürünlerinin taşınmasında meydana gelen sorunların önlenmesine yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır/" 


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme