Malatyaspor taraftarları İstanbul'da iftarda buluştu

Malatya'ya ve Malatyaspor'a gönül veren taraftarlar, İstanbul Pendik Beydağı Kebap Salonunda iftar yemeğinde bir araya geldi.

   Malatya’ya ve Malatyaspor'a gönül veren taraftarlar, İstanbul Pendik Beydağı Kebap Salonunda iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Bu özel buluşmada, futbol tutkunları bir araya gelerek birlikte iftar yapmanın keyfini çıkardılar. Malatyaspora ve Malatya sevgisiyle bir araya gelen taraftarlar, samimi ve neşeli bir atmosferde birlikte vakit geçirdiler. 

 Bu etkinlik, Malatyaspora taraftarlarının bir araya gelerek dostluklarını pekiştirmesi ve birlikte güzel anılar biriktirmesi için harika bir fırsat oldu. Taraftarlar Malatya'nın spora ve birlikteliğe verdiği önemi bir kez daha hissettiler. Malatyaspora ve Malatya'ya gönül veren taraftarlar, bu özel iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verip duygularını pekiştirip eski deplasman günlerini konuştular.Bu tür etkinliklerin devam etmesi ve taraftarların bir arada olması, şehre ve spor camiasına olumlu katkılar sağlayacaktır.
Tüm Malatyalıların ortak paydası olan Malatyaspor’un
liğe döneceği günü dört gözle bekledikleri ifade ettiler.

Bakmadan Geçme