Malatyalılar, 'Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler durmasın' diyor

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’daki mitinge katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Malatyalıların kararı net, safı belli” dedi. Milletvekili İhsan Koca ise, “Kesinlikle rehavete kapılmıyoruz, Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek gösterecek” çağrısında bulundu.

 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin ardından dördüncü kez Malatya’ya gelerek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kent'te binlerce Malatyalı ile bir araya geldi.  Mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’de katıldı.

 

-“Malatyalılar, ‘Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler yarım durmasın' diyor“

Şehir merkezine uzak olmasına rağmen yoğun katılım ve büyük coşkuya sahne olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitingi değerlendiren AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatyalılar bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Beydağı gibi dik durmuştur. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz şükranlarımızı sunuyoruz.  Malatya’nın deprem yaralarını kısa sürede atlatması ancak güçlü bir lider ve istikrarlı bir hükümet ile gerçekleşebilir. Malatya’mız da şu anda Malatya'da da 14 bin konutun, 714 işyeri, 7 bin 131 köy evinin ve 679 ahırın yapımına başlandı. Malatya’mız da 70 bini deprem konutu, 25 bin 300'ü köy evi olmak üzere toplam 95 bin 300 afet konut inşa edilecek. Malatyalılar, ‘Yaparsa Reis Yapar’ diyor. Malatyalılar, ‘Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler durmasın' diyor.  Mitinge coşkuyla katılan Malatyalıların kararı net, safı belli. 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanımıza Malatya’dan yine güçlü bir destek vereceğiz. ” dedi.

 

-“Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek de gösterecek”

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ise, mitinge katılan vatandaşlara ve destek veren Cumhur İttifakı partilerine ve mensuplarına teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkusunu, ahde vefasını, sevgi selini sokaklara taşıyan Malatyalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Malatyalılar, her zaman Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin ülkeye ve millete hizmet mücadelesinde yanımızda oldu. Coşkulu geçen mitingden dolayı kesinlikle rehavete kapılmıyoruz, Malatyalılar aynı coşku ve desteği sandıklara giderek de gösterecek. Çünkü Malatyalılar

terör örgütlerinin uzantılarıyla yol yürüyenlere fırsat vermez. Malatyalılar, milletimizi ‘Alevi-Sünni, Kürt-Türk' diyerek bölmeye çalışanlara yol vermez. Milletimiz, Kandil'den talimat alanlarla birlikte olmaz.  Malatyalılar, 28 Mayıs Pazar günü sandıklara koşarak ülkemizin ve milletimizin geleceğine, milletin adamı Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkacak ve rekor bir destekle sahip çıkacaktır.” İfadelerini kaydetti.

 

-“Hem sandığa gideceğiz hem de sandıklara sahip çıkacağız”

AK Parti İl Başkanı Namık Gören’de, mitinge katılım ve destek veren herkese teşekkür ederek, “Miting yapılan noktanın şehir merkezine çok uzak olmasına rağmen yaklaşık 50 bin kişi katılım sağladı. Katılan ve destek veren Malatyalılara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Malatyalılar bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.  Depremden sonra dört kez Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar Malatyalıların nasıl güvenini boşa çıkarmadıysa, Allah'ın izniyle, gelecekte de Malatyalıların ve milletimizin emanetini hakkıyla taşımaya devam edecektir. Malatyalılar bu nedenle, rehavete kapılmadan dosta güven, Türkiye düşmanlarına korku salacak şekilde 28 Mayıs Pazar günü sandıklarda yine güçlü bir destek verecektir. Hem sandığa gideceğiz hem de sandıklara sahip çıkacağız.” açıklamasını yaptı.

Bakmadan Geçme