Malatya'yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi. 

CHP’de 11 yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partide çeşitli kademelerde aktif olarak çalışan Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olduğunu belirtti. 

“VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN BANA RAHAT ULAŞTI, BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK”
Malatya’da uzun yıllar Malatyalıların hakkını aradığını ve her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kiraz, “Malatya, iktidar partisine uzun süredir büyük bir destek verdi. Hiç tanımadığımız milletvekilleri oldu. Hiç buraya gelmediler, hiç Malatya’ya gelmeyenler oldu. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde 11 yıl il başkanlığı yaptım. Sadece il başkanlığı yapmadım, bu memleketin birliği ve beraberliğe hizmet etmeye, Malatya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. Vatandaşlarımız bize her zaman rahat ulaşabildiler” dedi. 

“KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIKTI”
“Malatya için elini vicdanına koyma vaktidir” diyen Kiraz, şunları ifade etti:
“Ben de il başkanıyken aday oldum, diğer partinin il başkanı da. Benim il başkanlığım süresince odamın kapısı hep açıktı. Gelenler randevu almadan girdiler, dertlerini anlattılar. Diğer partinin il başkanı ise ne bir muhtarın ne de bir vatandaşın telefonunu açtı. Şimdi ikimiz de milletvekili adayıyız. Malatyalılara sormak istiyorum; ben mi daha iyi milletvekili olurum, o mu? Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle karar verin.”

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Kiraz, “Tabii bir birliktelik kuruldu. Bir masa oluştu ve bu masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Bu birliktelik gerçekten ülkenin geleceği, yarınları, çocuklarımız için kuruldu. Tamamen demokrasi, kardeşlik ve huzur için oluşturulan bir birliktelik. Uzun bir süredir iktidar hasreti yaşıyoruz ve bu seçimde bu hasreti son bulduracağız. Türkiye’de bir birliktelik oluştu ve farklı sesler bir araya geldi. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bu ülkenin barış ve kardeşliği için bir araya geldi. Güzel bir birliktelik kuruldu ve bu güzel birliktelikle iktidara doğru yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme