Malatya'ya Yazık Etmeyin…!

İş İnsanı İsrafil Çatalkaya Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, TSO seçimlerinde Malatya'ya yazık etmeyin uyarısı yaptı.

İş İnsanı İsrafil Çatalkaya Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, TSO seçimlerinde Malatya’ya yazık etmeyin uyarısı yaptı.
İş İnsanı Çatalkaya, bir açıklama yaparak, “Malatya TSO seçimlerinde bir aday parayı eline almış sopa diye kullanıyor.Para ile oy kullanacak iş adamlarını dövüyor..Buna Malatya dur demelidir.”ifadelerini kullandı.
Malatya Hürriyetine sahip çıkmalıdır diyen İş İnsanı İsrafil Çatalkaya, “TSO seçimi yalnız Malatya değil,Elazığ,Bingöl,Diyarbakır ve Sivas için Önemlidir.Hatta Türkiye için Önemlidir. Malatya hürriyetini kaybetmeyecek tir,Malatya bir kesimin olmayacaktır,Malatya ayak oyunları ile baskı altına alınmamalıdır,Para sopa gibi kullanılmamalı dır,İnsanların Ekmeğiyle oynanmamalıdır.” Dedi.
TSO seçimlerinde mevcut Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na bir dönem daha şans verilemsi gerektiğini açıklayan Çatalkaya, “Ticaretinde istikrarlı, ekonomisinde güçlü bir Malatya için 2 Ekim seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme