• Haberler
  • Malatya
  • Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Bursiyerlere Piknik Organizasyonu

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Bursiyerlere Piknik Organizasyonu

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Bursiyerlere piknik organizasyonu düzenlendi

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Bursiyerlere piknik organizasyonu düzenlendi
Vakıflar Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki illerde, 6-12 Mayıs Vakıf Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Orduzu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen piknikte, bursiyerlere unutulmaz bir gün yaşatıldı. Etkinlikte hayvanat bahçesini gezme ve çeşitli oyunlar oynama imkanı da bulan bursiyerlere çeşitli ikramlar ve hediyeler takdim edildi.
Bursiyerlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı,  Vakıfların geçmişten geleceğe çok kıymetli kültürel emanetler olduğunu vurguladı.
Vakıf medeniyeti bilincini gelecek nesillere aktarmak, vakıf banilerinin aziz hatıralarını anmak için yapılan etkinliklerin çeşitli programlarla devam edeceğini belirten Bacanlı,’’Bu etkinlik, gençlerin sosyal etkileşimlerini artırmanın yanı sıra onlara moral ve motivasyon sağlamayı amaçlıyor. Toplumun birlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren bu tür organizasyonlar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor’’dedi.
HABER. FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme