Malatya Sayfası Çığ Gibi Büyüyor..!

Sosyal Medyanın sevilen gruplarından @citymalatyacity her geçen gün üye sayısını yükselterek Facebook'un en çok takip edilen sayfaları arasına girmeyi başardı.

Sosyal Medyanın sevilen gruplarından @citymalatyacity her geçen gün üye sayısını yükselterek Facebook’un en çok takip edilen sayfaları arasına girmeyi başardı.
Grup Kurucusu Aziz Sarı Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek, grup hakkında bilgi verdi. Sarı açıklamasında, “Sosyal medyanın gür sesi @citymalatyacity  olarak güzel Malatya'mızın daha çok tanınması için her gün aktif olarak sosyal medyada paylaşım yapmaktayız. Amacımız Malatya'mızın güzelliklerini tüm Türkiye'ye ve gurbetçilerimize yakından tanıtmak. Bu sayede gurbetçilerimizin özlemini gidermek, diğer vatandaşlarımıza ise yakından göstermek. Malatya'nın Battalgazisi, Yeşilyurt'u, Akçadağ'ı, Arapgir'i, Arguvan'ı, Darende'si, Doğanşehir'i, Doğanyol'u, Hekimhan'ı, Kale'si, Kuluncak'ı , Pütürge'si, Yazıhan'ını birebir gözünüzde canlandırabilmek. “ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “ Aziz kardeşimin azminden dolayı kutluyorum. Sosyal medyada Malatya grubunu her geçen gün yaptığı paylaşımlar ile takip seviyesinden en çok takip edilen gruplar arasına girmeyi başardı. Kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Sayfanı imtiyaz sahibi olan Aziz Sarı'nın yaptığı paylaşımları 
YouTube, Facebook, İnstagram, Twitter'dan @citymalatyacity üzerinden takip edebilirsiniz.
 

Bakmadan Geçme