• Haberler
  • Spor
  • Malatya Oryantiring Sporcuları Ve Hakemleri Akıl Ve Zeka Oyunlarında Buluştu.

Malatya Oryantiring Sporcuları Ve Hakemleri Akıl Ve Zeka Oyunlarında Buluştu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya Hakemleri Her Geçen Gün Kendini Geliştirip Yenilemeye Devam Ediyor.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya Hakemleri Her Geçen Gün Kendini Geliştirip  Yenilemeye Devam Ediyor.
8-9 Haziran 2024 Tarihleri’nde Beydağı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kademe Kursu’na katılım sağlayan Oryantiring Hakemleri başarılarına başarı kattılar.
Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN açıklamasında;’’Göreve geldiğimiz günden belli İlimizdeki antrenör, hakem ve sporcularımızla başarılarımıza başarı katmaya devam ediyoruz.
İlimizde 8-9 Haziran 2024 Tarihleri’nde Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kademe Kursu’na Oryantiring Kadromuz ile katılım sağladık. Öncelikle İlimizdeki kursun açılmasında katkısı olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Başkanımız Avukat Şaban KURT ve Malatya Kurs Eğitmeni Şükrü TUNÇAY hocamıza İlimiz adına çok teşekkür ederiz. Çok Keyfili ve bir o kadar da yaratıcı olan Akıl ve Zeka Oyunları ile Oryantiring Branşımızın ortak bir çok  yanı olduğunu düşünüyorum. Oryantiring  Sporcularımızın pratik algılamasında ve görsel hafızasın için de bundan sonraki yarışmalar için gayet verimli olacağına inanıyorum. Sahada başarılı olduğumuz gibi içerde de Akıl ve Zeka Oyunları oynayarak sporcularımızın kendilerini en iyi şekilde geliştireceklerine inanıyorum.
2 günlük eğitim sürecinde tüm oyunları tanıtan ve sabırla sporcularımız ile bire bir ilgilenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Malatya Kurs Eğitmeni Şükrü TUNÇAY hocamıza Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilciliği olarak sonsuz teşekkür ederiz.’’ Dedi.
 

Bakmadan Geçme