Malatya'nın hakkını alması için destek istiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz. Mecliste her daim Malatya’nın hak ettiğini alması için çalışırken, ülkemizin de hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz” dedi

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti. 

İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, hem yeni cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimle belirleneceğini ifade etti. 

“DEPREMDE EVLERİ YIKILAN VE AĞIR HASAR ALAN VATANDAŞLARIMIZA EVLERİNİ 5 KURUŞ ALMADAN YAPIP, TESLİM EDECEĞİZ”
Kiraz, Türkiye’nin birçok sorununun olduğuna dikkat çekerek, “Ama ilk vaadimiz depremle ilgili; evi yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlarımızın evlerini 5 kuruş almadan yapıp, teslim edeceğiz” dedi. 

Çiftçilere verilecek destekten emeklilere verilecek bayram ikramiyesine kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını ve iktidara geldiklerinde bu vaatlerin hepsinin hayata geçirileceğini kaydeden Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kurban Bayramı’nda emeklilerimize 15 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Her bayramda emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. Aile Destekleri Sigortası kapsamında her aileye 8 bin 500 TL destek sağlayan bir projeyi hayata geçireceğiz. Bir ailenin evine 5 bin TL para giriyorsa, 3 bin 500 TL’de devlet verecek. Ailenin hiç geliri yoksa devlet bu aileye 8 bin 500 TL verecek. Her ailede mutlaka bir çalışan oluşturacağız. İşe alımlarda, o evde hiç çalışan yoksa öncelik ona verilecek.”

“MALATYA’MIZI HEP BİRLEŞTİRİP, BÜTÜNLEŞTİRDİK”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde destek isteyen Kiraz, “Bize destek verirseniz ve mecliste istediğimiz çoğunluğu sağlayabiliriz. Mecliste çoğunluk, vaatlerimizin kolay bir şekilde geçmesi anlamına da geliyor” dedi. 

Kiraz, Malatya’da birinci sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın olduğunu kaydederek, “Malatya için önemli çalışmalar yapıyor, mücadeleler veriyor. Bende uzun süre il başkanlığı yaptım. İl başkanlığı döneminde de hem Malatya’yı hem de ilçelerimizi birleştiren, bütünleştiren, vatandaşlarımıza da hizmet noktasında elinden geleni yapan bir tavırla hareket ettik. Bugünde herkesi birleştirmek, bütünleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme