Malatya hak ettiği yatırımları ve ilgiyi Millet İttifakı döneminde alacak

Malatya hak ettiği yatırımları ve ilgiyi Millet İttifakı döneminde alacak

İYİ Parti Teşkilat Koordinatörü ve Malatya 1. sıra milletvekili adayı Şeyhmus Göçmez, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek “Malatya hak ettiği yatırımları ve ilgiyi Millet İttifakı döneminde alacak” dedi.
Göçmez yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
"Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başta Doğanşehir, Akçadağ ilçelerimiz olmak üzere merkez ilçelerimiz Yeşilyurt ve Battalgazi'de çok sayıda can kaybı ve büyük yıkımlara sebep olmuştur. Aziz hemşerilerimizin yıllar boyu hatıralarından silinmeyecek acılara sebep olan bu felaketin yaralarını birlikte çok daha iyi ve güçlü sarabilmek Malatya’mızı şanına yakışan yarınlara taşıyabilmek adına İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı olarak elimizi değil tüm varlığımızı taşların altına koyarak hemşerilerimize hizmet edecek olmanın heyecanı içindeyim.
14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek erken genel seçim sürecinde İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in teveccühleri ile Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak doğup büyüdüğüm, ömür maratonunda her parçasıyla kat değeri olan baba ocağım Malatyamızı içinde bulunduğu unutulmuşluk ve sahipsizlik çemberinden kurtarmak ve güneşli yarınların aydınlığına kavuşturmak istiyorum. Bu uğurda Genel Başkanımız Meral Akşener'in ve İYİ Parti doktrinleri, Millet İttifakının ülkemize çağ atlatacak projelerinden Malatyamıza en fazla katkıyı sağlamak için gece gündüz demeden adeta yeniden yapılacak olan Malatyamıza yeni bir tarih yazacağız.
Doğup büyüdüğüm baba ocağımız Malatyamızı deprem felaketinin ardından hak ettiği güçlü yarınlara taşıyabilmek yeniden dönüşümü özüne layık projelerle en hızlı çözümleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Canlarını toprağa büyük hüzünlerle veren, kalan yaşamlarını evlerinden uzak temel yaşam desteklerine ulaşmaya çalışarak geçiren vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce saracağız. Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğünde hazırladığımız yatırım projelerimiz de temel hedefimiz hiç bir vatandaşımızı evsiz bırakmamak olacaktır."
Şeyhmus GÖÇMEZ Kimdir?
26 Şubat 1976 Malatya doğumlu olan Şeyhmus Göçmez, ilk orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladıktan sonra Malatya İnönü Üniversitesi Fizik bölümünden mezun oldu. 
Üniversite hayatı sonrası Malatya da farklı özel eğitim kurumlarında fizik öğretmenliği ve işletme sahibi olarak görev yaptı. 
Türkiye'de Malatya başta olmak üzere birçok ilde özel eğitim kurumlarının okul sahipliği yapmıştır. Aynı zamanda enerji sektörlerinde de yatırımları bulunmaktadır. 
İyi düzeyde İngilizce bilen Göçmez, eğitim merkezli çalışmalarını farklı illerde sürdürmektedir.
2022 yılında İYİ Parti'ye katilan Göçmez, Teşkilat Koordinatörlüğü görevini yürütmekte ve Malatya İYİ Parti milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Bakmadan Geçme