Malatya Büyükşehir Belediyesi, YKS Sonrası Gençlere Konser Düzenledi

Sınava Giren Gençler, Sınav Yorgunluğunu Canbay&Wolker Konserinde Attı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı’na (YKS) giren gençlerin sınav stresini atlatabilmeleri amacıyla ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Canbay&Wolker konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen konsere katılan on binlerce genç, doyasıya eğlendi.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kültür A.Ş tarafından organize edilen konserde ilk olarak sahneye Fatih Genç çıktı. Fatih Genç’in seslendirdiği şarkılara eşlik eden konseri izlemeye gelenler keyifli anlar yaşadı. Fatih Genç’in ardından DJ Onur’un çaldığı müziklerle eğlenen gençler ve aileleri coşku dolu anları Canbay&Wolker’ın sahneye çıkmasının ardından sürdürdü. On binlerin katıldığı konserde Canbay&Wolkerikilisi sevilen Rap parçaları ve sahne şovlarıyla konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. 
Canbay&Wolker ikilisini dinlemek için alanı dolduran on binlerce genç, bir yılın stresini sınav sonrasında doyasıya eğlenerek attıklarını, zor bir sınavın ardından yapılan konser organizasyonunun kendileri için çok iyiolduğunu söylediler. Yapılan konserden dolayı gençler Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.
Malatya’da sevenleriyle buluşan Canbay&Wolker ikilisi ise, gençlere yönelik çalışmalarından ve gençlere verdiği önemden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, Malatya’da sevenleriyle buluştuklarından dolayı mutlu olduklarını söylediler.


 

Bakmadan Geçme