Malatya Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah'a Diyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Malatya'yı sokak sokak, mahalle mahalle geziyor.

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Malatyayı sokak sokak, mahalle mahalle geziyor. Aynı gün hem Akçadağ'da hem merkezde hem köylerde Yeniden Refah Partili vekil adaylarını görebiliyoruz. Bugün sabah Galericiler sitesi, Sebze hali; öğlen Kışla Caddesi esnaflarını, akşama doğru da Topraktepe ve Şahnahan'ı ziyaret eden Yeniden Refah Partili vekil adayları gittikleri her yerde halkın yoğun teveccüh ve desteği ile karşılaşıyor. Partinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım bu ziyaretler esnasında bir açıklamada bulundu. Yıldırım Malatya halkının tercihinin büyük ölçüde şekillendiğini ve Malatya'da Bir oy Erdoğan'a bir oy Yeniden Refah'a söylemlerinin çoğunlukta olduğunu belirtti. Yıldırım açıklamalarında şunları kaydetti;

" Malatya'mızı adım adım, sokak sokak, köy köy geziyoruz. Yoğun bir program ve yoğun bir tempoyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Aslında bizler bu tempoya alışkınız zira bizler partimiz kurulduğundan beri aynı tempoda olmasa da bunun bir vites aşağısında çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Allah'a şükür bugün kendi amblemi ve kendi adaylarıyla aslanlar gibi Yeniden Refah Partili vekil adayları olarak her gittiğimiz yerde samimiyet ve hoş geldinizlerle karşılanıyoruz. Halkımızdan destek istiyoruz ve gittiğimiz çoğu yerde bizler de sizi bekliyorduk cümlelerini duyuyoruz elhamdülillah. 

MALATYA SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA YOLA DEVAM DİYOR

Cumhur İttifakı'nda olduğumuz için bizler elbette her gittiğimiz yerde sadece kendimize oy istemiyoruz. Gittiğimiz yerlerde sloganımız daima şudur; "BİR OY ERDOĞAN'A BİR OY YENİDEN REFAH'A" Halkımız da bizleri samimiyetle karşılıyor aynı fikirde olduklarını ifade ediyor. Zaten sn. Cumhurbaşkanımızın Malatya'ya yapmış olduğu hizmetler ortada. Cumhurbaşkanımız hakkında tek bir olumsuz görüşe daha henüz rastlamadık. Bizler de inşallah 14 Mayıs'a kadar sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Yüzyılı Projesine taşımak adına kendisine destek istemeye devam edeceğiz. 

MALATYA'NIN YENİDEN REFAH'A İHTİYACI VAR

Bizler sahada şunu çok açıklıkla görüyoruz ki, Malatya hakikaten kendisinin dertleriyle hem hal olacak, kendi içlerinde olan, göreve geldikten sonra tek derdi Malatya olacak vekiller seçmek istiyor. Yani aslında Milli Görüş geleneğinden gelmiş Erbakan hocanın tedrisatından geçmiş vekiller istiyor. Bunu her gittiğimiz yerde Refah Partisi'nin eski dönemlerde yapmış olduğu hizmetleri anlattıklar zaman rahatlıkla anlamaktayız. 

BARAJ PROBLEMİ YOK YENİDEN REFAH MECLİSE GİDECEK İNŞALLAH

Hemen hemen her gittiğimiz yerde ifade ediyoruz ki bizler ittifakta olduğunuz için partimizin herhangi bir baraj problemi yoktur. Vatandaşlarımız artık bunun farkında ancak ara ara yine bu konu hakkında sorular soruyor. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla Cumhur İttifakı'nda bulunan Yeniden Refah Partisine oy verebilirler.

Bakmadan Geçme