Leopar Desenli Elbise Kombinleri

Kadınlar için hiç şüphesiz leopar deseninin farklı bir yeri varır.

Kadınlar için hiç şüphesiz leopar deseninin farklı bir yeri varır. Leopar genel olarak kombin yapması zor bir desen olarak bilinir. Ancak doğru parçalar ile hem kolay bir kombin yapabilir hem de oldukça şık ve dikkat çekici olabilirsiniz. Özellikle leopar desenli elbise modelleri özel davetlerde oldukça sık tercih edilir. 
Leopar desene en çok yakışan renk siyahtır. Leopar desenli elbise kombinlerinizde klasik bir görünüm elde etmek istiyorsanız siyah topuklu ayakkabı ve elbisenizin üzerine alacağınız siyah uzun bir kabanla oldukça tarz olabilirsiniz.  
Spor Leopar Desenli Elbise Kombinleri
Leopar denildiği zaman ilk akla gelen kürkler, topuklu ayakkabılar ve büyük takılardır. Ancak leopar desenli elbiseler ile spor kombinler yapmak da mümkündür.
Elbisenizin üzerine bir sweatshirt giyip kemer ile belinize bağlayabilirsiniz. Ayrıca beyaz spor ayakkabılar da elbisenin biraz yumuşamasını sağlar. Bu sayede hem şık hem de spor bir görünüm sağlayabilir leopar desenini gündelik hayatınızda kullanabilirsiniz. Birçok leopar desenli elbise modeline https://www.narsmoda.com/leopar-desenli-elbise linki üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme