Latif Okyay'a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Değişim Partisi eski Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Latif Okyay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi eski Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Latif Okyay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette öncelikli olarak deprem konuşulurken, yapılması gereken tüm konuları Genel Sekreter Okyay açıkladı. Ziyarette Karakuş, “ Malatya Büyükşehir Belediyesinin Şubat 6’dan bu yana çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Malatya’mızın bir an evvel ayağa kalkıp eski günlerine döneceğine inancım tamdır. Biz Hem Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan’a ve sizlere güveniyoruz. “ ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Latif Okyay, Malatya’yı el birliği ile yeniden inşa edeceğiz, Malatya’da şu an 4000 ‘e yakın bir konteynır eksiğimiz var en kısa zamanda tamamlanıp vatandaşlarımızı yerleştireceğiz dedi.
Ziyaret programına Ali Karakuş’un yanında Türkiye Değişim Partisi eski il başkan yardımcısı Mehmet Bayer, Sakız Derneği Başkanı Ramazan Doğru, Battalgazi mahallesi muhtarı Mehmet Boğa iştirak etti.
 

Bakmadan Geçme