Kuşadası'nda İki Dadaş

Kuşadası Küçük Ada Spor U-16 Yaş Grubu futbol takımı Türkiye Şampiyonasında ilk dörde kaldı

Kuşadası Küçük Ada Spor  U-16 Yaş Grubu futbol takımı Türkiye Şampiyonasında ilk dörde kalarak çok büyük bir başarıya imza atmış oldu.
Bu başarının baş mimarlarından takımın Teknik sorumlusu yada başka bir deyimle her şeyi olan Ergün Öztürk hoca ve Palandöken spor alt yapısında yetişen Okan Kadir Karadağ'ın talebesi olan ve Amatör futbolcular derneği başkanı Ferit Karakoca tarafından önerilip Ergün Öztürk hocanın ekibine katılan Emirhan Cömert takımın başarılarına başarı kattılar. Dadasların bu başarısı Erzurum'da sevinçle karşılanırken,bu memleketin öz çocuklarına  güvenildiği zaman neler yapabileceklerin kanıtı oldu..
ÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
2022-2023 U16 Futbol sezonunda her ne kadar yaş grupları 16 olsada her birinin 15 yaşında olduğu,yaş ve fizik olarak 16 yaş grubundakilerle denk olmasada sahada gösterdikleri mücadele ve azim başarıyı da bereberinde getirirken,Türk futbol tarihine de bir ilk olarak adlarını yazdırdılar.
MAÇLARIN OYNANACAĞI YER BU HAFTA BELLİ OLACAK
1127 grup şampiyoun mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasının 3'ncülük ve 4'ncülük ,2.lik ve Şampiyonluk mücadelesinin yaşanacağı maçların yerleri bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

Bakmadan Geçme