Kule Tipi Vantilatör

Kule Tipi Vantilatör

Kule tipi vantilatör her zaman ilgi gören tasarımlar arasında yer alır. Yeni bir kule vantilatör satın almak istiyorsanız, birçok modelin uzaktan kumanda ile çalıştırma, zamanlayıcı ayarları ve salınım yetenekleri gibi özellikler içerdiğini unutmayın. Bu özellikler, kullanıcıların her ihtiyaç duyduklarında koltuklarından veya masa sandalyelerinden kalkmak zorunda kalmadan kendi özelleştirilmiş soğutma sistemlerini kurmalarına olanak tanır.
Kule tipi vantilatör, salınım özelliğine sahip uzun, ince bir fandır. Bu, bir daire içinde döndüğü ve havayı her yöne hareket ettirdiği anlamına gelir. Bu tip fanlar, havayı geniş bir alana itebildiği için özellikle büyük odalar için idealdir. Kule fanları, büyük miktarlarda havayı uzun mesafelere taşıyabildikleri için soğutma odalarında çok verimlidir. İçlerinde hareketli parça olmadığı için fazla elektrik de tüketmezler!
Kule vantilatörler, sıra veya masa gibi düz yüzeylerde durmak üzere tasarlanmış uzun, ince fanlardır. Modern ve geleneksel dahil olmak üzere çeşitli tarzlarda gelirler. Kule vantilatörlerin en büyük avantajı, diğer vantilatör türlerine göre daha az yer kaplamasıdır. Bununla birlikte, diğer fan türlerine göre daha az kanatları olduğu için hava sirkülasyonu da yapmazlar. https://www.luxell.com.tr/kule-tipi-vantilator sayfasında ayrıcalıklı fırsatlar sizleri bekliyor!

Bakmadan Geçme