Kripto Para Dünyasının Popüler Token'i Ethereum Nasıl Alınır?

Merkezi olmayan bir blok zincir platformu olarak ifade edilen ethereum internet üzerinden kullanılmak için tasarlanmıştır. Açık kaynak kodlu olan bu proje bitcoinden sonra ikinci

Merkezi olmayan bir blok zincir platformu olarak ifade edilen ethereum internet üzerinden kullanılmak için tasarlanmıştır. Açık kaynak kodlu olan bu proje bitcoinden sonra ikinci kripto para olarak ortaya çıkmış ve kısa süre içerisinde yaygınlaşmıştır. 2014 yılında duyurulan ethereum farklı sektörlere yönelik tokenların oluşmasına imkan sağlamıştır. Blockchain üzerinde akıllı sözleşme oluşturabilme özelliği sayesinde merkeziyetsiz finans trendini başlatarak bu alanı büyük bir sektör haline getirmiştir. Proje ilk olarak Proof Of Work algoritması ile çalışmaya başlamış ve 2022 yılının Eylül ayında Proof Of Stake algoritmasına geçmiştir. Kendine özgü yapısı ve avantajlı özellikleri nedeniyle ethereum nasıl alınır diye soran kullanıcı sayısı oldukça fazladır. 
Hızlı, merkeziyetsiz, ucuz ve ölçeklenebilir olan ethereum dünya genelinde dağıtık bir yapıda çalışır. Bu şekilde blok zincir ağının saldırılara karşı daha dirençli hale gelmesini sağlar. Ağ üzerinde gerçekleşen her bir işlemin farklı kişiler tarafından kopyası tutulur ve her blok sonrasında kopyalar güncellenir. Ağ üzerindeki her bir eylem işlem olarak kabul edilir ve bunlar blok zincirde bulunan bloklarda muhafaza edilir. 
Ethereum Almanın Avantajları Nelerdir?
Geleceği parlak bir kripto para olarak ifade edilen ethereum hem token hem de blok zincir olarak lider projelere ev sahipliği yapar. Sahip olduğu teknoloji ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunan bu proje gelişmiş ekosistem kullanır. Akıllı kontrat destekli bir yapısının bulunması sayesinde kolaylıkla farklı proje ya da token yaratabilir. Bu yönüyle pek çok kullanıcı için güvenli bir liman olarak görülür ve yatırım oranı yüksektir. Güçlü geliştirici topluluğunun bulunması ve akıllı kontrat geliştirebilme özellikleri projenin farklı alanlarda ön planda olmasını sağlar. Bu gibi özelliklere karşılık yüksek işlem ücreti ve ölçeklenebilirlik problemlerine karşı da dikkatli olmanızda fayda vardır. 
Ethereum Nereden Alınır?
Ethereum nasıl alınır diye baktığınızda fiyat hareketliliğinin fazla olduğunu görebilirsiniz. Piyasalardaki risk iştahı, global ekonomik krizler, jeopolitik gerginlikler ve merkez bankası faiz kararları fiyat hareketlerinin asıl sebepleri arasındadır. Bu ölçütlere göre uygun fiyat koşulları oluştuğunda alım yapabilmek için Bitlo platformunu kullanabilirsiniz. Alım için platformda üyeliğinizi açın ve TC kimlik numarası ile e-posta adresinizi girerek doğrulama işlemlerini tamamlayın. Hesabınızı daha güvenli hale getirmek için KYC doğrulaması yapın. Ardından Bitlo ile anlaşması bulunan bankalar aracılığıyla yatırımlarınızı yapabilir, ETH TRY al sat işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Bakmadan Geçme